Drakensang online Indføre

Alternative navne: Drakensang Online

Drakensang Online - er en gratis browser-baseret fantasy spil, hvor der er magi og mirakler. Det er en verden, hvor mange farer og forskellige væsner, hvor mørke håndlangere, der befriede menneskehedens ældste fjende - Dragon.

Drakensang Online spil er gratis og kræver ingen klient installation af spillet. Den er kompatibel med alle populære browser. Alt hvad du behøver for at starte spillet, denne registrering Drakensang Online: Hvis du har en registreret konto på Facebook, kan det bruges som et skrivebord i spillet, blot ved at klikke på banneret knobku Facebook, og derefter give tilladelse til at få adgang til kontoen selv. Hvis denne konto ikke, så gør følgende: på hjemmesiden ved at klikke på "Registrer" knappen for at åbne registreringen vindue, hvor felterne skal indtaste dit navn (fornavn), password, e-mail, fødselsdato, Bonuskode og kryds accept af Vilkår og betingelser for fortrolighed. Klik på "Registrer" knappen på denne Registrering i Drakensang Online game over. Næste, gå til en ny side på hjemmesiden bliver nødt til at vælge et spil server på listen og spillestil (PvE eller PvP). PVE-spiller er mod verden, og PvP - player versus player er. Tryk derefter på "Start Game" og åbnede en ny side for at skabe din karakter: det kan være Dragon Warrior, Mage Circle eller Rangers, han vælger gulvet, og hårvækst. Tildele den et navn og trykke på knappen "Opret". Alt er nu muligt at begynde sin første opgave ...

Som allerede nævnt Drakensang Online spil har i øjeblikket tre klasser: Mages Circle Drage Warriors og Rangers.

Mages Circle - denne klasse af mennesker med høj intelligens og viden om magi. De ejer af ild, is og lyn, og til at forbedre deres styrke med magiske angreb.

Drage Warriors - denne klasse er uovertruffen mester i nærkamp. Tak de er endda raseri, de er i stand til at anvende færdigheder særligt effektive. Så jo længere de kæmper med fjenden, den mere farlige de er.

Pathfinders - medlemmer af denne klasse er fremragende pile. De planlagt en afstand mål er at svække sine pile skudt fra baghold, og derefter skære det i hans nærkamp mirakel klingebuen.

Spil spillet spilleren vil Drakensang Online, rejser til forskellige regioner (opholdssteder) i spillet. På dette tidspunkt i spillet er der syv regioner: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill Slifmor, Shorfolk, Tegansuol og Torstrond. Rejser til disse områder, vil spilleren udføre en række opgaver modtaget fra NPC (non-player karakterer), og i den proces at dræbe forskellige monstre. Belønningen for bestået quests vil modtage experience points og forbedre færdigheder. I søgen missioner udover erfaringspoint og færdigheder, kan spilleren finde meget værdifulde genstande, der er skjult på forskellige steder. Gradvist, med hvert nyt niveau vil fremstå mere komplekse opgaver.

Spil Drakensang Online råder et stort antal monstre, der lever i forskellige områder. Så spille spillet online Drakensang vil ikke blive kede, bare ikke tid til at kede sig.

Spillet har ressourcer såsom guld, sølv og kobber. Og der - Inomanty (dette spil valuta, hvilket kan om nødvendigt købe den "rigtige").

Afspil Drakensang Online kan tale på forum, der er på stedet.

Generelt spillet gør et godt indtryk. Måske video tutorial, som kan ses på hjemmesiden vil hjælpe dig med at forstå og finde ud af at spille Drakensang Online.

Alt, nu adskiller eventyrlystne, det Drakensang Online tilmelding!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags