Dragons

Alternative navne: Dragons

Online Game Dragons - nye gratis browser legetøj, der vil appellere til alle elskere af fantasy. Deltag i spillet Dragons enkle og klare for alle, for at spille Dragons, behøver du kun at bruge en browser til at køre et stykke legetøj og udfylde en standard tilmeldingsblanket. Dragons - legetøj, der ved fuld hastighed ved hjælp af moderne teknologi 3D. Derfor interface og billedet er meget farverige og kvalitative. At planlægge Dragons online spil hjælper endnu dybere dyk ind i den fantastiske verden af ​​ildsprudlende skabninger.

Selv før du forlader dit post til registrering, skal du vælge et brugernavn og få adgangskoden, bliver du bedt om at vælge, hvilken side bliver nødt til at kæmpe

• Valor - roligt og rimeligt krigere handlende

• Sadar - asketiske krigere barbarer

På hvilken side til at passere, og hvilke principper er åbenbart i en verden af ​​online-spil Dragons nødt til at beslutte, før registreringen.

Spille spillet online Dragons kan kun være som en repræsentant for den menneskelige race. I hver af de to stridende imperier, er der to primære løb:

• folk

• dragons

Der er andre tegn - repræsentanter for de mindre racer - flamme og måne alf, minotony og andre, men de kun fungere som allierede eller fjender.

Dragons - online spil med vanedannende gameplay. Efter Anden Verdenskrig konfrontation og onde kræfter guderne Shaab, forlod to løb, der tørster gensidig blod. I Great Rift - hvor drager, teaming med folk behandlet et afgørende slag mod det onde - dannede krystaller, der har store magiske kræfter, bliver de kaldt Drage Tears. Dragons online spillets plot fastlagt i detaljer, men meget baggrundshistorie af verden har brug for at læse Adam, som intro til at se mislykkes.

Dragons tilbyder begyndere passere indledende quests at hver spiller modtager fra sine mentorer, afhængigt af den valgte imperium - blå eller rød Valortsev Sadartsev.

Hvis du beslutter dig for at spille spillet online på siden af ​​Dragons krigere købmænd, vil placeringen være fjer War Academy Gaeta, hvis ligesom sende flere soldater asketer - det på din måde i spillet Dragons Online begynder med Academy of War Radan.

At pumpe hans helten skal passere quests og kæmpe monstre og modstandere - som noget nyt, men at spille spillet online Dragons du starter, så snart forsvarer af hans mentor.

Den første opgave er at søge og ødelægge forræderen Marauder Mejeri. Færdiggøre quests og vinde kampe, får du ikke kun viden, men også ry point. I en verden af ​​Adan monstre kan bevæge sig frit, således at angribe en af ​​dem, er du nødt til at vælge det og bekræfte deres hensigter med et dobbeltklik. Hver besejrede monster bringer erfaring og belønning for helten.

Fight i spillet foregår i semi-automatisk mode. Helten kan udføre slag i tre forskellige stativer:

• beskyttende

• angribe

• magiske

Du kan tænke over deres taktik i spillet Dragons. Spil og kæmpe værd omhyggeligt - kombinerer reoler, glem ikke, at din modstander også kan ændre deres position og bruge magi.

Dragons - online spil med turbaseret kampsystem. Strejker er skiftevis - først dig, så - fjenden. For at komme ud af kampen sejrende, pobespokoytes forhånd om gear. Særlige artefakter, magiske amuletter, og selv dine våben kan købes i butikken. Derfor skal du ikke glemme at ikke kun pumpe din karakter indstillinger, og til at overvåge for ammunition.

Selvfølgelig kan du erobre verden Adan med venner - slutte klaner og udforske spillets kort Dragons. Registrering vil åbne din vej til den fantastiske verden af ​​stærke og modige krigere og farverige 3D-grafik. Der er ingen grund til at gøre en særlig indsats for at føle den virkelige helten i verden af ​​Dragons. Stand til og villig til at spille hver - Sørg for at prøve deres hånd på den lyse verden af ​​drager og krigere.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags