Driver: San Francisco

Alternative navne: Driver: San Francisco

Spil Driver: San Francisco - en af ​​de mest spændende løb i multiplatform. Den grundlæggende forskel i realisme. Du bliver nødt til grundigt at finpudse kørefærdigheder og overvinde enhver vanskelighed stier. Som projektudviklere gjort berømt Ubisoft, til at tvivle på kvaliteten af ​​spillet er ikke nødvendig - det er virkelig høj kvalitet og solidt udført projekt. Dette projekt er en logisk fortsættelse af den anmelderroste driver. Samlet set er projektet svarer til alle de tidligere spil i serien, men stadig nogle store nyskabelser nævner ikke umuligt.

Driver San Francisco spil vil give mulighed for at gøre dig fortrolig med en fortsættelse af historien om to desperate chauffører og inkarnerede fjender, John Tanner og Charles Jericho, der stadig formået at overleve efter en frygtelig shootout i Istanbul. Efter denne hændelse, fyrene var stadig i stand til at vende tilbage til sit hjemland USA. Nu Tanner har været patruljerer gaderne i San Francisco, og Jeriko afventer strafudmåling domstol. , Den kriminelle natur Jericho lykkedes dog at undslippe angreb på en politibil transporterer ham. I et forsøg på at stoppe den løbske Tanner kommer i en forfærdelig ulykke med en lastbil. Han overlever, men falder i koma. Tja, som du ikke ønsker at hurtigt at downloade driver San Francisco til personligt konstatere rigtigheden af ​​sådan en utrolig udvikling?

Efter sådan en hændelse Tanner var i stand kaldet "skift", som giver ham evnen til at blive implanteret i ligene af andre mennesker, hvis det er nødvendigt. Nu flytter fra bil til bil, vil du være i stand til at fortsætte med succes, synes det, selv selvdestruktiv mission.

Når du kan downloade Driver: San Francisco, vil du blive forbløffet over den store flåde til rådighed for spillerne. Det er mere end 120 unikke og legendariske biler, der i løbet af spillet kan du opgradere til nye højder! Og ikke så længe siden, har udviklerne lovet at overveje at tilføje i Driver: San Francisco Russisk maskine, for at tilskynde alle russiske fans af projektet.

I dette projekt, kan du prøve dig selv som en chauffør kører på mere end 200 km dyre. I dette tilfælde, i modsætning til det forrige spil, i fortsættelse af Chauffører vil blive gennemført så meget som 9 primære spilmodes, så du kan gøre spillet mere interessant.

For med held at downloade spillet Driver: San Francisco, bliver du nødt til at købe en pre-tasterne for at få adgang til det. Du kan gøre det at klikke på linket direkte fra de vigtigste websted af spillet. Til udførelse missioner kan du tjene penge, som så vil blive brugt til at opgradere en eksisterende eller en ny bil.

Du kan optage dine poster til speciel DVR, som byder på Driver: San Francisco maskine. Og senere resultater kan dele med dine venner på sociale netværk.

Skynd dig og du teste Driver: San Francisco pc, er det faktisk en rigtig god og spændende race!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags