DSF Starfleet

Alternative navne: DSF E92

DSF Starfleet: et kig ind i future

I dag skjuler kosmos mange hemmeligheder, og vi ved ikke, om der er liv på andre planeter ud over vores. Vi er bange for udlændinge, der ofte repræsenterer dem som aggressive slaver. Men måske hvis der er andre civilisationer, er ikke alle dem farlige. Hvem ved hvad fremtiden vil bringe til menneskeheden. Hvilket gav ham åbent, og i hvilken langdistance rejse kan du handle med søde humanoider, afstå fra kontakt med andre og ærligt skænke med den tredje. DSF Browser Multiplayer Starfleet spiller på dette emne og tilbyder at være ved roret:

 • Linkora
 • Cruisers
 • Cornets
 • Fighter
 • Fregata
 • Flagman

Vi venter på en rumodyssey, majestætiske landskaber af kolde stjerner skinner, hidtil usete eventyr, farlige skirmishes, forskning og undersøgelse af fremtidens teknologier Start DSF Starfleet at spille, og lad kosmos sende dig.

Hvad starter eventyret med?

Da det accepteres i MMORPG-legetøj, registrerer DSF Star Fleet først eller gennemgår den sociale netværkstjeneste. Derefter skal du vælge serveren, derefter oprette en helt, vælge kødet og tildele et navn. Nu er det mest interessante møde med en assistent, som på en flot måde introducerer dig i løbet af alle begivenheder, med til at håndtere ledelsen og tilbud om at afslutte deres første træningsopgaver.

Novice er meget nyttigt at gennemføre de foreslåede quests. Dette vil ikke kun bidrage til hurtigt at håndtere arbejdet i basen, men vil også bringe nogle ressourcer til videre udvikling. Efter at have gennemført missionen, vil assistenten træde tilbage, og lejlighedsvis minder kun om nyttige tips eller opgaver. Yderligere udvikling gør du selv, studerer de mange grene.

 • Recover resources
 • Bebyggede bygninger og skibe
 • Udvikle en planet og en station
 • Store guld
 • Indtast forsvar
 • Saml skatter

Hvis der er skibe, har de brug for brændstof og piloter, og køb dem til guldmined under quests. Der er en anden valuta, diamanter, men du kan få dem til rigtige penge. Men så kan du øge din egen udvikling betydeligt.

The first steps of conqueror

For muligheden for at stå op sikkert, vil jeg bøje for udviklerne og takke så meget. Så længe du ikke fjerner låsen og ikke tillader andre deltagere at trække dig ind i krigen, kan ingen gøre dette. Mens dit forbud mod fjendskab er i kraft, kan du nyde økonomien og konstruktionen, udvikle miner, samle metaller og producere nødvendige genstande. Alle bygninger er forbundet, og de skal forbedres for at komme til nye muligheder.

V DSF E92 flåde, vil du være mere opmærksom på forberedelsen til kampen, end at deltage i det. Lej kaptajner og bygg skibe, og send dem derefter til konfliktens punkt for at se, hvad der sker.

Radars hjælper med at opdage fremmede personers tilgang ved at give en alarm, og jo højere niveauet af deres pumpning er, desto mere præcise aflæsningerne vil være. Skibe kræver også konstante forbedringer, og du kan udstyre dem med ekstra rustning, våben og øge dit angreb og forsvar.

Det er kendt, at det er svært for en at afvise de farligste fjender, og til dette formål er Alnsa skabt. For at slutte sig til dem skal du søge, og hvis de accepterer dig, vil du finde allierede, der vil hjælpe dig med ressourcer og militærstyrker, hvis du skal mødes med en stærk modstander.

alliancer giver også opgaver, og kun dets deltagere kan åbne dem, men du kan kun udføre 2 pr. Dag. Til succes vil du blive tildelt medaljer, der øger rangen af ​​dine kaptajner.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags