Spirit of the Dragon

Alternative navne: Drage Spirit, ddgame

Online Game Drage Spirit - browser spil af den nye generation. Her alle handlingen finder sted i en magisk verden Sherus. Spiludviklere - virksomheden Mental Games - skabt et mesterværk!

Self-registrering i spillet Drage Spirit vil være tilgængelig i åben beta fase tættere på efteråret. Men på den officielle hjemmeside kan du sende din ansøgning til at deltage i den lukkede beta test og derefter få en chance for at spille i en ånd af Dragon nu.

I spil Drage Spirit online har sine egne særheder. Først denne eventyrverden virkelig imponerer med sin naturskønne skønhed: du se sneklædte bjerge Sherusa, frodige grønne skove ... Men fantastisk grafik spillets verden - det er ikke alt! Sekund - grundigt researchede gameplay, låsesystem, kommando og enkeltværelser slagsmål. Derudover har du mulighed for at: mødes med onde chefer og hundredvis af onde monstre, besøge farlige fangehuller, kæmpe i den blodige arena af dynamisk PvP og PvE kampe, finde alle de artefakter spredt rundt om i verden. Men, selvfølgelig, det vigtigste element i spillet er unik og legendarisk kald of the Dragon på slagmarken.

Slående et unikt låsesystem. I dette spil, slottet - i hjertet af spillerne og sted for kamp strategier. Du vil have mulighed for at deltage i en af ​​sluserne og desuden blive konge. Sammen med andre spillere vil du gradvist udvikle slottet: so og høst, ekstrakt sten, forske og uddanne deres tropper. For hans bidrag til udviklingen vil du modtage titler og rang. Jo hårdere du gør det, jo hurtigere dit palads bliver centrum for riget.

Spil online spil Drage Spirit snap. Hele spillet er baseret på de ekstraomkostninger systemet kampe en på én og i grupper.

Her er de forskellige racer

• Mennesker

• Elves

• Orcs

• Forsaken

Det er også muligt i spillet Drage ånd, kan du vælge en af ​​de figurklasser:

• Healers

• Knights

• Magee

• Thieves

• Præster

• Hunters

• Warriors

Spillet har alle mulige taktik kampe og våben, masser af artefakter og særlige funktioner, der giver dig mulighed for at føle hele dynamikken i kampen.

I enkelt PvP og PvE kamp, ​​og du kan oprette en gruppe og se kampen på skærmen af ​​deres kammerater og fjender, for at se alle deres handlinger på en kamp arena.

Group kampe - det er en funktion i Dragon Ånd.

For Team kampe giver et system: indsamling op hans fem følgesvende, vurdere kompetencer og kapacitet for hver af dem, skal du vælge en værdig modstander. Ved hjælp af denne taktik, få dig tættere på sejren selv.

Spiller en vigtig rolle og sted for slaget på grund af den korrekte placering af spillere i arenaen afhænger af din sejr: Du kan vælge en af ​​de ni foreslåede lokaliteter.

Disse placeringer er i form af lokaler til successive slag med de mest skumle skabninger. Efter slaget, du videre til næste niveau af kompleksitet.

Spil online spil Drage Ånden vil være interessant og store elskere vandre gennem mystiske huler i jagten på skatten. Designet til dette særlige "zoner", der kan afspilles på dagen ti gange.

Også, vil du modtage en belønning. Når den sidste pris, vil det være nødvendigt at bekæmpe "lederen". Solo kan du næppe klare det. Og på dette afgørende tidspunkt kan du trække på hjælp fra den store Drage, som kan tilgås på slagmarken. Disse majestætiske og stærke væsner er altid klar til at hjælpe spillerne.

Online spil Drage Spirit har mange specielle funktioner, hvoraf den ene er oprettelsen af ​​objekter, høj kvalitet våben og artefakter. Hvis du ønsker at hæve dit niveau, så være engageret i gennemførelsen af ​​quests i spillet hvor hundreder, eller deltage i kampen.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags