Dune 2

Alternative navne: Dune 2

Spil Dune 2 - browser-baseret real-time strategi fri model. Nyd spændende gameplay kan online, downloade og installere noget. I sin kerne, spillet Dune 2 - det er en klon af en eksisterende populær projekt. Flere analoger på internettet, vil du ikke finde. Hvor forskellig er en genindspilning af den originale udgave, er det det faktum, at skaberne har her mulighed for at spille mod hinanden eller hold mod hold. Dvs. virksomheden Westwood Studios foreslår et projekt med multi-user mode. Også spil adskiller kvalitet grafik og lyddesign. Uløseligt forbundet med alle dine favorit spil og spillere elementer af strategi spil: økonomisk model, forskellige funktioner i de stridende parter, et verdenskort, hvor du vælger destinationen for den næste kamp, ​​tågen effekt, der skjuler uudforskede rum, intuitiv brugergrænseflade med kommando panel.

Dune 2 registreringen åbner op for en verden af ​​svimlende begivenheder. For at blive en legitim bruger du bare logge på sitet og oprette en server. Fortæl de nødvendige oplysninger (adgangskode, e-mail-adresse), og derefter vente på forbindelse til andre spillere til at oprette en server, og hvis du har internet hastighed på 64 kbit / s, kan du begynde at gameplay. På den anden systemkrav kan ikke bekymre dig. Efter alt, udgivere bekymrer sig om produktets tilgængelighed, og derfor har forsøgt at gøre alt for at gøre de nødvendige parametre var minimal (286, grafikkort VGA , 7 MB ledig plads på harddisken).

Efter registrering i spillet Dune 2 passerede ind foran dig, hvad valget er at slutte sig til den plads dynasti. Du vil blive ført til en planet med barske klima og blive den øverstbefalende eller Atreides eller Ordos eller Harkonnen. Forskellen ligger i den måde, adfærd og endda hver dynasti har sin egen farve. Ordos (grøn) slående pludselighed og deres favorit funktion - manøvrer. Harkonnen (rød), der bruges til at stole på militær magt. Og Atreides (blå) forsøger at holde sig til den gyldne middelvej. Arrakis vises, før du ørken område, hvor ved første øjekast er der ikke noget af værdi. Men sand er aflejringer af værdifulde stof kaldet krydderi , med andre ord, krydderi, krydderi. Det er for denne skat, og du er nødt til at kæmpe. Hvis du vinder 9 kampe kan føle den retmæssige ejer af klitterne.

Hvorfor skal du begynde at spille Dune 2? Har du en forsamling område, hvor du kan bygge bygninger. Når du modtager en renere, begynder at indsamle krydderi, med det formål at gøre det til en kontant tilsvarende. Og provenuet kan investeres i udvikling af bygninger og tropper.

Mens du arbejder med sand, vær forsigtig. Der er fundet store hjerter, som kan sluge biler og endda divisioner. Selvfølgelig, for at opfylde dette onde, kan du donere til de objekter, der ikke vil være ked af det, men du kan tage en anden holdning - rake modbydelige orm og få skjul. Sandheden gennem tid og igen vil han have til at fuldføre påbegyndt - det er at fyre en anden gang, besejre ham fuldstændigt.

Afspil spil Dune 2 kan være i forskellige tilstande. Så i Quick Battle mode er korte slagsmål, hvor deltager op til 4 spillere. Men tilstanden Battle for Dune - noget stort. Snesevis af spillere kan være involveret i hårde kampe. Opdelt i tre store huse Dunes nick kæmper for centrale områder af planeten Arrakis.

Jo længere du Dune 2 play, jo stærkere bliver du. Hver ny sejr giver adgang til nye typer af våben, tropper og bygninger. Efter den 8. kamp Du vil eje en fuld arsenal. For alle, at du får point, men for ikke slagsmål Points kan fjernes. Se denne omhyggeligt. Desuden er resultaterne af kampe reguleret af rating liste over spillere. Alle resultater registreres i databasen for hver spiller. Ved afslutningen af ​​spillet kan du læse dem på siden "Rating spillerne." Hvorfor ikke prøve at skubbe på denne liste for første position?

Space samfund Deltag nu! Masser af sjov garanteret! Antag, at du er heldig nok til at nå de ønskede højder!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags