DV8

Alternative navne: DV8

Strategi kommer fra fremtiden spillet DV8. Det vil gøre dig føle den fremtidige kriger, der kæmper for fred, godhed, menneskelighed. På jorden, var der en større by - Whitespire. Verden vendt på hovedet, og nu vold, ondskab, tyveri - alt er tilladt ved lov. De, der stadig fortsætte med at modstå den nye ordning, den såkaldte sende et link, hvor nogen bryder ned og give op, og nogen fortsætter krigen og forsøger at gøre alt for at vende tilbage til et normalt liv! Som en af ​​de kreationer Developer Plinga Play, DV8 online lavet i de bedste traditioner i dette selskab. God grafik, sjovt gameplay, spændende historie - det vigtigste for enhver fan af online spil. Selvfølgelig, i højere grad er dette spil designet til den yngre generation af gamere, men voksne har gentagne gange set hende.

Hvis dette mindst én gang du har spillet nogen spil Plinga starte i projektet konto, så skynd dig at behage - for registrering proces, du vil blive reduceret til et minimum. Mere præcist til dig registreringsprocessen var en tid, hvor du er registreret i systemet for første gang, kan nu blot logge ind og begynde at spille. Hvis du er nybegynder, så være forberedt på det faktum, at der kræves for dig at DV8 registrering, men i fremtiden vil du være i stand til at logge ind i ethvert Plinga-spil under disse data.

1. Lige i midten af ​​spillet skærmen foran dig er en form for registrering. Trods det faktum, at spillet ledelse ikke er tilpasset til russiske spillere vil forstå alt ganske enkel.

2. System have lov til at registrere at bruge den konto til Facebook.

3. Hvis du foretrækker en standard registrering - i den øverste linje kaldet "E-mail-adresse» indtaste din e-postkasse.

4.. Næste i «Password» optage din egen unikke password. Prøv at vælge en adgangskode, som han lige så sikkert beskytte din konto mod hacking, og du kan roligt spille spillet DV8.

5.. På linje «Brugernavn» skal indtaste dit brugernavn, som du gerne vil bruge i spillet, i fremtiden vil blive anvendt i de fleste spil, medmindre der kunne være længere for at give navne til tegn.

6. At systemet ikke tvivlede godhed dine intentioner, og var overbevist om, at spillet giver dig adgang til en virkelig person og ikke bot, er du nødt til at acceptere at acceptere de regler og bruger aftale, ellers vil du ikke være i stand til at spille DV8.

7. Hvis du vil derefter abonnere på en e-mail nyhedsbrev på systemet kryds «Jeg accepterer betingelserne ...", hvis ikke, så spring køen.

8. Alle påfyldning, skal du trykke på "register".

Dette er en interessant og spændende spil, der vil hjælpe dig med at videregive din fritid. Spil gratis DV8 kan være nogen. Så tilmeld dig, lege, gå ind i spillet hver dag og få bonus fra systemet efter hver fem dage. I dette spil, kan du forbedre dine sociale netværk venner eller nye bekendtskaber i samfundet Plinga. Skynd dig, du har brug for en fighter for retfærdighed

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags