De to tårne

Alternative navne: 2Towers

The Two Towers online - er en browser online spil (MMORPG) af en ny type, hvor den fremherskende korrekt valgte taktik og holdånd. Der er kun koordineret holdspil og korrekt valgte taktik muligt at vinde kampen. Online Game De to tårne ​​er tilgængelig fra enhver browser.

For at begynde at spille spillet online The Two Towers, behøver ikke kompliceret Deltag The Two Towers: på hjemmesiden ved at klikke på "Tilmeld" knappen vil åbne en ny side, hvor registreringen, indtast navnet (log ind) vælger at tage ordet og Saugus med reglerne i spillet. Dernæst skal du gå til næste side skal du vælge den klasse af 6 tilbud: Builder, Archer, Mage, Priest, Ballista og indfødte. Hvis en karakter er, hvad du ikke kan lide i løbet af spillet, kan det ændres og fortsætter i stykket The Two Towers.

Efter valg af en karakter, der åbner menuen "Profil", kan du se den tendens af karakter, ibid. indtaste e-mail, adgangskode og vælge kønnet på din avatar. Nå det er dybest set alt i spillet Registrer Two Towers afsluttet, og er nu, efter alle de indstillinger, du kan spille spillet online Two Towers.

I første omgang vil din karakter blive inviteret til at udføre første Quest opgave, som han vil modtage en belønning i spillet valuta. På dette stadium af quest opgaver -13 stykker.

Spil Two Towers har online spil valuta - guld, sølv og perler. Perler kan købes for rigtige penge, guld og sølv optjent i spillet måder.

Til denne valuta i specialbutikker, kan du købe forskellige våben og ammunition (hver karakter sin egen), potion og runer.

Hver af figurerne har en chance for at købe status (mod gebyr): Master, The Bounty Hunter, Warrior, butiksindehaver, Scout, Disguise, Freeze Loach, bankmand og auktionarius. Udover status, karakterer har syv typer af egenskaber: angreb, forsvar, Luck, Agility, flid, grådighed og intellekt. Og disse evner: Magic slag Stoneskin langsommere, Blessing, Anathema, behandling, stærk cast, Wall Shield.

Online Game Two Towers tilbyder et andet parti kapaciteter, men også for en vis mængde af spil valuta: Warlord, godsejer og købmand.

Efter at have afsluttet hvert niveau i spillet, vil den karakter modtage en gratis briller af egenskaber, der skal fordeles mellem de parametre helten.

The Two Towers online tilbyder flere typer af arenaen: Arena Kampe og kampen for begyndere. Og også denne form for slagsmål som "Invasion" - det bekæmper monstre (3x7, 7x7), hvor sejren er generøst belønnet.

I The Two Towers, kan du bruge til at spille Tyr (her kan du udforske de forskellige færdigheder, kæmpe monstre, prøve forskellige ammunition og tjene nogle penge).

For dem der foretrækker kommandoen og koordineret spillet, er der mulighed for at slutte sig til klanen. Eller oprette din egen. Spil spillet online To Tårne komponeret Clan, så kunne løse alle de problemer, der opstår i løbet af spillet, sammen med andre.

Flytning op ad karrierestigen i dette spil, kan du forbedre spillets titel fra den almindelige til sheriffen. Men dette er ikke enden, hvis du gør alt for at opnå rang af Guardian Fortress, er det næsten toppen af ​​spillet evolution. Men det ultimative mål for hver spiller i spillet, er det ikke i besiddelse af guld og fæstninger, og købe din egen ø (der er fire typer af øer: Little Island, Little Island, Middle Island og Big Island), og i sidste ende få titlen Guardian af øen.

Så i indgåelsen af ​​denne gennemgang, vil jeg tilføje følgende: I spillet er der mange interessante features, steder, bygninger og nuancer af spillet, da de to tårne ​​online spil er "volumen", og det består af mange øer. Derfor, i stedet for alle i en kort gennemgang ikke er mulig. Den bedste mulighed for at udforske hele spillet, dette spil Deltag The Two Towers, som vil spille i de to tårne, der studerer den indefra. Klar til eventyr? To Towers TJEK venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags