Eador. Lord of the Worlds

Alternative navne: Eador. Lord of the Worlds

Eador Lord of the Worlds online - vanedannende turbaseret fantasy strategi spil med elementer RPG . Gennem en fælles indsats Unicorn Spil Studio og Snowbird spil Studios brugere var afbalanceret udkast med en bred vifte af taktik og adfærd under kampene. I den lineære plot intriger ligger, fordi tingene ikke går på et bestemt mønster, men afhænger af de beslutninger, du tager her og nu. Eador spil. Lord of the Worlds - et kæmpe univers, brækkede som følge af magisk katastrofe i mange separate stykker, som hver især er en separat verden. Hovedpersonerne - kraftfulde Lords. De er bestemt til evigt liv, og det almindelige dødelige kalder dem guder. Men guderne er ikke fremmed for alle menneskelige og derfor startede en indbyrdes kamp om magt over verdener. Eternal skrammer og skænderier, blodige sammenstød og grandiose kampe - alt hvad du nødt til at overleve, når besluttede at prøve på den rolle, Lords og begynde at spille Eador. Lord of the Worlds.

Eador. Lord of the Worlds registrering vil tage dig til en virtuel virkelighed, der er bogstaveligt talt betagende. Du kan gå til spillet med sådanne sociale netværk som VKontakte Facebook og Twitter . Selv hvis du stadig ikke har oprettet en side på nogen af ​​dem, er det ikke tidskrævende. Kontooprettelsesprocessen vil kræve indførelse af vigtige oplysninger, nemlig, brugernavn, adgangskode, e-mail-adresse - og så har du adgang til din konto, når snart tid og lyst.

Før gameplay, er det nyttigt at se på listen over systemkrav:

- Styresystem Windows XP ( SP 2) / Vista / 7/8,

- CPU Intel Core 2 Duo clocket på 1,8 GHz / AMD Athlon [ _1_] II X 2 med 1,6 GHz;

- Grafik NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X 1900 eller bedre,

- Kompatibilitet med DirectX 9. 0 c

- Støtte DirectX lydkort;

- Ledig plads på din harddisk 2 GB

- 2 GB RAM.

Første befandt han sig i en fantastisk bolig, se nøje og beslutte, hvem du gerne vil være. Da ingen lokker dig til at slutte sig til os for godt eller ondt, valget er dit hånd. Du kan blive en reel, eller gå til i kraft af en helt anden måde, terroriserer hele vejen rundt. Det bør erindres, at valget af livets vej altid påvirker tilstanden af ​​karma, som er en indikator for malignitet eller salig helt.

Spil Eador tillader Lords at udstyre dit eget slot, til at engagere sig i forskning omgivende jord for guld, krystaller, udforske mystiske templer og gamle ruiner, at producere de nødvendige ressourcer til at studere essensen af ​​magi til at bruge en kæmpe arsenal af våben og udføre mange andre aktiviteter. Hvad kan ikke kun gå af hensyn til den udødelige herre næret drøm. At forene under hans autoritet så meget jord Lords føre ofte diplomatiske forhandlinger konkludere forskellige fagforeninger, og hvis fredelige midler ikke går godt, så uden yderligere skrupler kan ty til militær aktion og kæmpe frygtløst og med hinanden, og med farlige tryllekunstnere, og med skumle kræfter kaos. Det skal bemærkes, at alle de Lords ret stædig, og ingen bare ikke afstå den mindste granatsplint i verden. Kæmp godt, og du uselvisk, ikke at behage freebie forhadte fjender, lad dem prøve at tage væk fra dig, hvad du tidligere har haft dit øje på!

Eador Lord of the Worlds, du vil spille med alle mulige våben, besværgelser og forskellige styrker. Succes afhænger af, hvor klogt lære at kombinere det hele og være i stand til at føle, om subtilitet af en situation, at vide, på hvilket tidspunkt det er bedre at anvende. Faktisk i hvert enkelt fragment har sine egne regler. Og hvis, for eksempel i en magikere kan løse næsten alt, så i en anden, mere effektivt eller kan være paladins eller drager. Generelt i spillets verden, der er otte løb. Men ingen kalder dig et valg, der gør brug af en af ​​dem alvorligt. Der er sådan en ting som en midlertidig alliancer, hvilket betyder, at periodisk vil du være i stand til at samarbejde med den ene eller den anden race, var snart at være ét med en helt anden race. Det er, kan du generere hær af lejesoldater, der tilhører forskellige racer. Ingen begrænsninger i dette tilfælde giver en følelse af frihed, som ikke kan ikke lide nick.

Eador: Førere af Broken verden venter på dig ! Deltag og afgøre skæbnen for hele universet! Mærk dens betydning med et unikt spil, juble op på din fritid, viser værdige konkurrenter, hvad du kan gøre! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags