Eldoran: Battle grænser

Alternative navne: Eldoran

Eldoran: Battle grænser online løse problemet med det rigtige valg af daglige fantasy spil for mange spillere, der keder sig på første og lad det sjove, men alle den samme rutine og ligefremhed af lignende online spil. Fordelen af ​​spillet kan kaldes at spille spillet online Eldoran: Battle grænser, med kun en stabil forbindelse til internettet og kender dig web browser. Spillet kræver ikke at du at downloade noget speciel software på din computer.

Eldoran Online Game: Battle grænser giver dig mulighed for at fordybe sig i en verden af ​​fantasi og eventyr er involveret i kampen mellem det gode og det onde. Vælg din smukke side af konflikten, skabe deres egen karakter, fuldender quests, vinde kampe, du bliver stærkere, fordi du udpakkede oplevelse. Som med alle online spil, det vigtigste mål med spillet er at konkurrere med andre online spillere.

At spille Eldoran: Battle grænser, du skal bestås registrering i spillet Eldoran: Battle grænser. Det vil ikke tage dig meget tid og er gratis. Eldoran: Battle grænser registrering består af flere trin:

1. I den første registrering vinduet skal du vælge den race af din karakter og sæt den ved at vælge de oprindelige karakteristika for parametrene for angreb, forsvar, smidighed, magi.

2. Vælg derefter navnet på det ydre og gulv, du har oprettet helt.

3. På den afsluttende fase af registreringen, du skriver dit navn, e-mail-adresse, adgangskode og et nyt spil enig med spillets regler.

Tillykke. Tilmeld Eldoran: Battle grænser gik, og du kan starte dit eventyr.

Eldoran Spil: Battle grænser online ikke belaster din karakter klasse svært valg, fordi du selv personligt afgøre, hvilke egenskaber skal fokusere på levering erfaring peger din helt.

I dette spil er du i retten til at vælge, hvilken af ​​de fire tilgængelige racer verden Eldoran: Battle udenfor at lege. Du kan spille spillet Eldoran: Battle grænser for online progressive løb brutto asketisk Irie, Gran syndige og vild uhæmmet sattekov.

Gross - de mest avancerede i de teknologiske aspekter af folket og ekonomicheskom Eldorana. Disse mennesker ikke stole på skæbnen og flygtige magi. Sammenhængende samfund og videbegærlig - disse er de vigtigste måder at bekæmpe sattekov mod andre racer.

Satteki - det stik modsatte af brutto. De er et folk af jægere og trackere. I kampen for overlevelse, bruge naturens kræfter, fordi det indeholder en trang til hver Satteke fødslen.

Gran - folk genkender dig ikke velkendte moral. De har længe gjort deres valg til fordel for skørlevned og perverse fornøjelser. Naisilneyshy af dette folk har magiske kræfter til forførelse og manipulation.

Airi - indfødte i Gran folk gjorde deres valg til fordel for afvisningen af ​​kropslige fornøjelser. Er en vis mix og Gran Sattekov. På trods af den craziness Nargen er deres værste fjender, som i øvrigt er helt gensidig.

På trods af sin interaktivitet og spilbarhed Eldoran spil er under aktiv revision, og vi spiller indtil beta version af spillet. Det vil sige, at vi har en garanti for udvikling og fornyelse så spændende verden. Er for nylig introduceret til spillet ville være i stand til at skabe Klaner - online community for spillere, der vil være i den nærmeste fremtid at føre en hård kamp for kontrol over territorier på det globale verdenskort Eldoran.

Det skal bemærkes Eldoran: Battle grænser - et online spil udviklet af indenlandske Kharkov «Fantasy Universe». Støtte indenlandske producenter. Især fordi programmører har prøvet og fortsætte med at forsøge deres bedste.

Vær sikker Eldoran: Battle uden online spil er noget, der ikke vil lade dig kede sig og vil åbne fuldt ud, hverken i udviklingen af ​​talent kampspil karakter.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags