Elsword

Alternative navne: Elsvords

Elsword online - I dette gratis faytingovy RPG online spil med en to-dimensionel grafik i anime-stil. Online spil Elsword har gamepad support, der er, kan du spille det med et joystick. I dette spil kan du blive en legende, få sejre over deres modstandere!

For at begynde at spille dette spil, skal du Registrer Elsword. For startere, er du nødt til at gå til spil site, og downloade spillet klient gennem Pando Download Manager.

Nødvendig systemkrav.

Operativsystem: Windows 2000/XP;

CPU: P3 800Hz eller P4 2. 7GHZ;

Hukommelse: RAM 256M eller RAM 512M,

Harddisk: 1.3 GB - 2 GB ledig plads eller derover

Video: GeForce MX400 (32M) eller GeForce FX5700/ATI Radeon 9600 (128M)

DirectX: 9.. 0C 2006 Aug eller højere. NET framework 2.. 0 og 9. 0C 2006 Aug eller højere. NET framework 2..

Installation af spil-klienten, skal du følge installationsvejledningen (installation detalje malet på hjemmesiden i "spillet"). Efter endt installation og ind i spillet, skal du indtaste dit login og password. Tilmelding på denne kendsgerning i spillet Elsword slutter, og du kan begynde at spille!

Elsword online spil tilbyder tre spilbare karakterer: Elsword, Aisha og Rena.

Elsword - er en mester af sværdet og fremragende kampe i nærkamp. Hans hurtige reaktion, men dårlig beskyttelse mod magiske angreb. Fra at spille med Elsword Knight base klasse og nåede op på 15-niveau, kan han vælge mellem klassen Sword Knight and Magic Knight. Men dette er ikke den grænse, det vil fortsætte med at udvikle sig til højere niveauer ...

Aisha - en troldkvinde. Hun har specialiseret sig i kampen på lang rækkevidde og kan ramme flere mål på én gang. Alle evner hun trækker fra elementerne. Begynder at spille spillet online Elsword Base Class Magician og nåede op på 15-niveau, kan hun vælge mellem klasse og Dark Mage High Mage. Desuden er det også fortsat at udvikle sig til højere niveauer ...

Rena - det er en skarpskytte, der foretrækker en bue og pil. At have et tæt forhold til naturens kræfter, det har kapacitet til at forbedre de magiske angreb. Begynder at spille spillet Elsword Online Ranger base klasse og nåede op på 15-niveau, kan hun vælge mellem en klasse og Combat Ranger Sniping Ranger. Dernæst samt Elsword, Aisha, det fortsætter med at udvikle sig til højere niveauer ...

Online Elsword er en mulighed for hver af de tegn til at udvikle deres færdigheder og klasser. Her træ systemets færdigheder. For hvert nyt niveau giver 2 skill point, og have et 5-skill points, kan din karakter give adgang til et nyt sæt af færdigheder. Skader som følge af erhvervede færdigheder, øger fra niveau til niveau.

Dette spil har i sit arsenal, tøj, redskaber og tilbehør til kosmetik, der kan bruge helte.

Elsword online har mange interessante og spændende missioner, der er i de dybeste fangehuller. Udover missioner din helt vil deltage i spændende PvP-kampe og søgen udfører opgaver, der er åbne så vidt karakter udvikling. Men der er en hage, nogle steder i spillet, vil du nødt til at passere flere gange. Den er lavet specielt til denne spiller endnu ikke ville opfylde alle de opgaver på ét sted kunne ikke gå til en anden. Men belønningen for at færdiggøre quests her er generøse nok.

Din helt kan besøge ethvert sted, men for passage af særlige opgaver, han skal nå et vist niveau. Opgavens kompleksitet afhænger af hvilken fase af din helt går. Mere komplekse missioner kun udstedes efter bestået enkel.

Det skal bemærkes, at der er godt gennemført ikke blot realistiske lydeffekter, men også de visuelle effekter. I Elsword vil spille nice!

Ved afslutningen af ​​den fornyede undersøgelse, jeg ønsker at tilføje: spillet producerer nok gode indtryk takket være sin glans. Ønsker du at kontrollere? Elsword registrering vil give mulighed for.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags