Empire: Total War

Alternative navne: Empire: Total War

Empire Total War Game - tur-baseret strategi henrettet perfekt kombinerer alle de bedste funktioner fra genren og har taget det bedste af militær taktik. Alle begivenheder i projektet udvikler sig i real tid. Dette spil vil appellere til alle dem, der er vild med spil på militære emner. Projektet blev udført i en virkelig høj kvalitet og med sjælen - store grafik, animation er gjort godt, gameplayet fortjener respekt. Projektet gennemføres et helt nyt grafiksystem, så du kan nyde spillet i forbløffende marine malerier. Desuden vil hver spiller være til rådighed for nye landskaber og usædvanlige planter. Behagelig overraskelse - regelmæssig ændring af vejrforholdene.

Nyt spil Empire: Total War vil blive overført til dig i tid væk XVIII århundrede. For at være præcis, begynder det at spille alle de foranstaltninger i 1700, og du kan se historiske begivenheder og deres indvirkning på ændringer indtil 1799. Men som i dag lovede projektudviklere i sidste ende vil være i stand til at fortsætte spillet - nye kort og opgaver vil blive præsenteret inden længe. Du vil føle dig i rollen som den modige og ansvarlige kommandør. Under dit lederskab, vil være ikke blot havet, men også lander på din nåde og klogskab vil beregne hele nationen. Du og din karakter kan udforske, hvis du vil have hele kloden. Og sørg for alle de ovennævnte i dine egne øjne, kan du efter Empire: Total War video trailer.

For at opnå en fordel i spillet, er du nødt til at anvende og forbedre deres diplomatiske evner. Gør dig klar til hvad du har at tilbyde og organisere koalitioner og alliancer. På dine skuldre vil være ansvarlige for kontrollen af ​​de nyetablerede og lange eksisterende handelsruter. Men for at begynde at spille skal du downloade pre-Empire: Total War.

I dette projekt vil deltagerne være i stand til at ønske at holde kampene, kommanderende eneste skib eller en flåde bemandet med de bedste domstole. Når du er i stand til at downloade Empire Total War, kan du implementere i deres egne gameplay strategier og planer. Enhver bevægelse lavet i spillet, det er et halvt år af livet. Du kan spille med andre spillere i realtid, ved hjælp af den taktiske kort, men hvis det er nødvendigt, kan spillet blive oversat til automatisk tilstand, med lastning taktiske kort er ikke påkrævet.

Hver spiller kan styre i Empire: Total War fraktion (en i begyndelsen af ​​spillet). Trods det faktum, at udkastet erklærede mere end 50 fraktioner, rimeligt tilgængelige for projektdeltagerne er helt nyt kun et par af dem, resten vil blive tilføjet som udvikling og markedsføring.

I spillet er der tre vigtigste spil del af verden

1. Nordamerika.

2. Europa.

3. Indien.

Ostindien og Elephant Coast rangeret som handelsruter.

Til selvtest spillet og sikre alle sine dyder, du simpelthen nødt til at hente Empire Total War, skynd dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags