Estsilon

Alternative navne: Escilon

Estsilon online - unik browser-baseret spil, der er tilgængelig publikum af brugere gratis. Det er den originale MMORPG (historisk genre) spil. Projektet er kvalitativt forskellig fra den nuværende online-spil, som skaberne har arbejdet på at fjerne de forskellige ulemper. Kære spillere i Estsilone ikke kun tiltrække en interessant legende, men de vigtigste funktioner vil forbløffe og glæde dig. Kom ind i en verden af ​​hulemænd, får du mulighed for at vokse og bevæge sig ind i nye verdener, hvor de respektive åbne store, attraktive perspektiver. Så hvordan ville du følger fra fortiden til fremtiden, føler sig til fornøjelser og kompleksiteten af ​​livet i forskellige tidsaldre.

Systemkrav er minimale. Din computer skal være installeret Windows (XP, Vista eller Windows 7). Også for spillet skal bruge et lydkort, tastatur og mus. Når den er tilsluttet til internettet, kan du begynde at registrere og spille spillet online Estsilon.

Estsilon online registrering vil gøre dig en indbygger i stenalderen. Behøver ikke at hente klientsoftware. Tilmeld Estsilon - enkel og hurtig proces. Du behøver kun at registrere en ny karakter, med angivelse af følgende oplysninger:

1) Du skal indtaste dit login - tror det oprindelige navn for den karakter

2) Angiv køn (mand eller kvinde)

3) Skriv ned e-mail-adresse - men kun dens virkelige!

4) Indtast adgangskoden - prøv at komme op med mere pålidelig

5) Angiv fødselsdato

Efter at have udfyldt tilmeldingsblanketten, venstre klik på Log Estsilon online spillet er til rådighed for dig. Kend sandheden og forstå sandheden om generøse hensynsløs. Det vil være mere egnet til din natur? Online spil Estsilon hjælpe regne det ud.

For at forstå, hvordan man spiller Estsilon at begynde at gå gennem et kursus på bålet. Beståelse denne søgen, optjener point stigning ydeevne, plus nogle nyttige ting. Når du er færdig i mekanismen i spillet, vil være i stand til at besøge alle de tilgængelige steder. Estsilon online spil omfatter både overjordiske og underjordiske steder.

Aerial - et kontinent, øen og havet, og grundvand - en labyrint. På alle steder, vil opfylde en række dyr, hvoraf periodisk falde ressourcer, der skal vælges. Da alt i det spil, du er nødt til at oprette din egen, fældet nyttige ressourcer til at skabe salver, gøre tøj og våben. Men et nærmere kig på det senere.

Så vi regnede ud, hvor handlingen i spillet. Det vigtigste habitat er en hule landsby Vilde. Her er de følgende placeringer:

- Bonfire

- Cave rideable leder

- Cave of Spirits

- Cave mestre

- Battlefield

- Shack Antistesa

- Shopping alter

- Temple Opifeksa

- Ice hule.

Ud over disse steder, har du adgang til en fiskerby, hvor du kan købe en båd og gå søgen opgave.

At spille Estsilon nødt til at vælge, hvordan du gerne vil se hans karakter. I spil Estsilon nuværende krigere og magikere. De har karakteristiske egenskaber og færdigheder.

Den vigtigste parameter for kriger - fysik. Du skal også til at tage sig om at hæve vrede og dygtighed.

Mages vægt på rationalitet. Også dette vil sikre, at med stigende niveauer kunne sætte de ønskede magiske ting.

Som allerede nævnt, vil skabe de nødvendige ting for dig selv. Estsilon - en kontinuerlig kamp for overlevelse, og selvfølgelig vil du ikke overleve i denne verden med deres bare hænder. Ressourcer bare sat, men efter at have fanget noget, vil bringe til at tænke på, før det bliver en nyttig ting. I dette online spil forudsat følgende ressourcer: en række planter, svampe, rødder, sten, grene, såvel som dem, der faldt ud af dyrene. Du kan bruge dem, når identifikationen af ​​Cave af spiritus. Efter identifikation kan for eksempel at lave salve (hvis du kender opskriften), udveksle ressource det til noget mere nødvendigt eller bare spise det og forbedre denne egenskab.

Spillet har også valuta - Skaldyr. Men du kan tjene penge ved hjælp af handel alle de samme ressourcer eller beherske en profession. Hvis du kan lide fredelige arbejdskraft, bliver en shaman eller troldmand. I dette tilfælde vil dine tjenester godt betalt.

Imidlertid har skaberne sørget for kampsystem. Deltag i gruppe kampe med andre spillere og med dyrene, såvel som blot i dueller. Du vil tjene som et våben sten, knive, økser, pinde, knipler. I hvilke kæmpe ville du ikke komme, er der altid kommer til at vinde! Sikkert stige til berømmelse og få erfaring, så nødvendig for videreførelse af vejen.

Dybest set online spil består af at gøre de quest opgaver. Det hele starter med den første quest Bonfire fås fra Virtus. Næste opgave bliver at tage den gamle mand Antistesa. Jo længere spiller, jo mere quests. Med hvert niveau, de bliver mere interessant og varieret.

Ved niveauer spille spillet online Estsilon kan passere fra den ene tidsalder til den anden. Og hvert niveau har sine egne fordele og funktioner. For eksempel, for magikere niveau afhænger af mængden af ​​mana pr rimelighed. Krigere til niveau 5 kan forårsage på slagmarken instruktører og førere af stød eller kneb. Funktion af Niveau 4 betragtes som en mulighed for at styrke faglige færdigheder på det. Gå igennem og evaluere alle disse ekstraordinære niveauer, nyde atmosfæren i den antikke verden, en fascinerende rejse gennem tiderne - alt dette og mere online spil tilbyder dig Estsilon.

Deltag i spillet Estsilon tilgængelig for alle. Denne mystiske verden er klar til at byde dig velkommen! Velkommen til de spændende virtuelle rum! Lad spillet vil helt sikkert give dig en masse sjov!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags