Euro Truck Simulator

Alternative navne: Euro Truck Simulator

Spil Euro Track Simulator - et stille spil, perfekt egnet til en rolig pause væk kolde vinteraftener. Denne simulation spil, der perfekt udtrykker de bedste kvaliteter af den økonomiske strategi. Det er lidt af et spil veteran, som sin officielle udgivelse fandt sted i 2008, 2012 og sidste projektudviklere er allerede blevet præsenteret dets videreførelse. Spillets grafik er bestemt ikke den mest høj kvalitet og lyse, men det er blevet normen i spørgsmålet om gennemførelsen af ​​simulatorer truckere. Projekter af denne art dybest set tage sit plot og gameplay udførelse.

Spil Euro Truck Simulator - din chance for at blive en lastbilchauffør. Hvis du altid har drømt om at blive en lastbilchauffør transporterer forskellige varer på tværs af vidder af jord, dette er din chance. Spillet spilles fra den første person, men fordi skærmen vil blive vist alle de hastighedsmålere og skærme. For bedre at forstå, hvad er dette spil, kan du se en særlig Euro Truck Simulator video trailer. I tillæg til enhver deltager vil have adgang til kortet, som vil blive anvendt forud for eksport ruter. Alt gøres så realistisk og omtanke, så hver føreren kan justere spejlet på dig selv. For at sikre din karakter er ikke træt, skærmen er indstillet til passende målestok indikatoren.

Euro Truck Simulator Rusland og mange andre lande har formået at sætte pris på. Foran hver spiller vil have et stort antal missioner og opgaver, som resultater skyldes incitament bonus og kontante præmier. Din karakter bliver nødt til nøje at overvåge tilstanden af ​​din bil (som også er nemt at gøre med en særlig eksponentiel skala), og reparere det, når du har brug for ikke går i stå på vejen et sted.

For yderligere intriger dig, og du kan hurtigt downloade Euro Truck Simulator, fortalte om projektet findes på karrierestigen, dvs hele spillet vil du blive stående foran et bestemt formål. For at opnå rang af hver ny arbejde, er du nødt til at spille Euro Truck Simulator, der udfører en række specifikke opgaver. Afspilleren er ikke keder sig, job med hvert nyt niveau vil være mere kompliceret.

Som du blive en drivkraft razvozyaschim belastninger i forskellige retninger, bliver du nødt til at tage sig af at få licenser og visa. Saml den nødvendige mængde penge, kan du købe en tilladelse til indrejse i et bestemt land. Licens omkostningsstigninger de afhængigt af størrelsen af ​​landet. Spil designet til bagateller, så du som chauffør vil blive krævet særskilt at indhente en tilladelse til transport af farligt gods. Som du kan se, vil du ikke være kede efter at du kan downloade Euro Track Simulator.

Selv på trods af, at det i dag ikke er muligt at spille i Euro Truck Simulator gratis download (deklarerede værdi varierer mellem 7-8 dollars), mange spillere er aktive deltagere i projektet og lære at leve livet for en trucker.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags