EverQuest II

Alternative navne: EverQuest II

EverQuest II Online - MMORPG med store kampe og episk historie. Spillerne vil igen nyde overraskende Norrath, hvilke begivenheder udfoldede populære EverQuest. Men katastrofer ændrede det til ukendelighed. Indbyggere forsøger at tilpasse sig de nye livsbetingelser og er konstant tvunget til at kæmpe for deres eksistens. Sæt af hæslige monstre tørstende årsag dig uoprettelig skade, udover at afklare forholdet mellem de spillere, men der er også behov for at udføre quests til udvikling er ikke stoppet på stedet - i et ord, ingen fred! Dit arbejde i denne verden er interessant og varieret. Quests alene er der omkring 8000! En mere mystiske steder, som kræver forskning, et stort udvalg af kunsthåndværk, venter håndværkere plus spændende arrangement sammen med sine kammerater. Tja, hvis du bliver medlem af lauget, vil du blive chokeret over den fantasi af krigen mellem holdene. Alt dette og meget mere er meningen med livet for beboerne fabelagtige virtualitet. Deltag e ver q uest 2 GRATIS! Denne måde kan du fjerne kedsomhed fra din fritid!

Du skal registrere dig i spillet EverQuest II. Sørg også for, at computeren i overensstemmelse ønskede konfiguration. Mindste systemkrav er som følger:

- Styresystem Windows 2000/XP,

- Pentium IV processor eller Athlon XP c 1 GHz;

- RAM 512 MB,

- Grafik ATI Radeon 9000 eller GeForce 4 (undtagen Serie MX) c 64 MB video hukommelse,

- DirectX-kompatibelt lydkort;

- 7 GB ledig plads på harddisken,

- Online mindst 56 kbit / sek.

EverQuest 2 registreringen selv - en simpel proces. Ved at oprette en konto, Du skal udfylde følgende felter: navn (stationens navn), adgangskode, bekræft adgangskode, e-mail-adresse, land, fødselsdato. Så kryds bekræftelsen af, at godkendelsen af ​​aftalen. Et abonnement på interessante nyheder - automatisk. Det er alt, nu kan du roligt spille EverQuest 2, fordi du officiel bruger.

Først og fremmest, skal du oprette din karakter. Spil EverQuest 2 giver et valg på 24 klasser og 16 løb. Din helt kan være helt unik, jo mere at du har oprettet sit udseende i person. Du bliver også nødt til at beslutte, hvad der ville være så nyttigt at gøre. Vi taler om faget. Du kan vælge en købmand, håndværker, personligt lære at skabe forskellige objekter, og så § Nybegyndere vil simpelthen få komfortable og forstå de centrale punkter. Der er en dejlig hint system. Hertil kommer, at grænsefladen er let nok, selv en tepotte det hele klar, ikke at brugernes tillid!

EverQuest II spil, hvor det ikke er nødvendigt at være asocial og andre spillere. Efter alt, kan du dele med dem værdifulde genstande, blandt dem at finde ligesindede mennesker sammen tørnes ud forskellige ting. Men det betyder ikke tvinge! Ingen suget ind i deres samfund, hvis du ikke ønsker. Spillet har en plads og en enkelt virksomhed. Så tænk på det som at enkle råd. Ud over at være nyttigt at mobilisere støtte, så glem ikke om en anstændig outfit. Valg af våben, rustninger og forskellige potions behager. Men det er ikke alt. For at spille EverQuest II skal du lære de kampteknikker, lære magiske trylleformularer. Suck din karakter, gøre ham uovervindelig!

Flytning gennem niveauerne, bliver du opdage nye facetter af gameplay. Over tid, online spil EverQuest 2 og giver en mulighed for at erhverve en mount, og til at bygge dit eget hus. Gå videre til næret drøm! Må ikke være bange for de forhindringer, der kommer på tværs på vej! Ville du ikke være i stand til at klare anderledes der nisser, orker, drager og statuer kommer til live?

Hvis du beslutter dig for at lave et abonnement, skal du ikke udsætte det på ubestemt tid. Efter at have spillet spillet EverQuest II sheer delight! Tro mig, vil det ikke være ked af! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags