Evolution

Alternative navne: Evolutions

Online Game Evolution - gratis browser spil. Dette er en enestående mulighed for at komme ind i verden efter katastrofe, til at deltage i sin genoplivning. Evolution online spil - en kontinuerlig kamp om herredømmet af de tre elementer. Alle har længe kendt godt og ondt, samt en neutral kraft, der er designet til at opretholde balancen. Evolution online giver dig mulighed for at træffe valg og blive en af ​​siderne. Deltag Evolution vil gøre dig til en fest spil og åbne døren til det ukendte verden i fremtiden. Dette spil er sat på en kraftig server, og derfor har et stort sats. Men, hvis du ønsker, kan du installere på din computer klienten del af spillet for at sikre strømmen af ​​reduktionen trafik. Erhverv, som de siger, sparsommelige. Evolution Online registrering er tilgængelig for alle og er ikke kompliceret eller problematisk proces. Du skal bare indtaste din figurs navn, e-mail-adresse, adgangskode (gentag det igen), koden fra billedet og klik på Register. Deltag i spillet evolution gjort dig en fuld indbygger kæmpe virtuel verden, hvor hver af de stridende parter vil vinke til ham. Klar over, hvad er din sjæl, og prøv at vælge deres vej.

Evolution online spil indeholder flere scenarier for tegnet. De, der søger at bekæmpe herlighed, direkte vej ind i arenaen. Det er her, det store slag. Med hvert nyt niveau, vil du føle desto mere tilfredsstillende og Estsilon leg er mere interessant end ovenstående trin til din elskede herlighed mægtig kriger. Kampsystemet i spillet er ud over det sædvanlige dueller, gruppe, kaotisk og blandede kampe. Du kan deltage i simple og hest slagsmål. Men ikke alle er så kærlig og blodtørstige kampe græder. Der er mennesker, der drømmer om en stille målte liv. Evolution spil tog sig af fredelige borgere og giver et valg af mange erhverv. Hvis du ikke ønsker at tænke på krigen, og besidde en af ​​dem og intet vil forhindre dybere ind økonomiske aktivitet. Med købet af licensen, kan du blive en tryllekunstner, en smed, en læge, en skovfoged, en minearbejder. Men dette er ikke en komplet liste over erhverv. Åh, og en mere overraskelse! Restless begejstring for fans af spil skabt en labyrint turnering. Din smag og følelse af risiko boblende blod i hans årer? Venligst! Gå der!

Når du har besluttet at tage en indfødt måde og karakter, ikke hammer konstant stræber efter at forbedre deres præstationer. Tale af den karakter. Det kan være enten mand eller kvinde. Samt standard eller entydig. I spillet er der parametre, der kendetegner vores helte instinkt, dygtighed, kraft og holdbarhed.

Afspil Estsilon Du vil være i Oasen og tilstødende områder. Du kan vælge den gamle eller nye shell byens torv. Dette er, hvordan du selv kan lide. Ændring af typen af ​​tegn forekommer i spørgeskemaet. Placering i alle tilfælde forbliver de samme. Der er en arena, bank, stat og Exchange Commission butikker, kirke, huse Ordrer og mestre, leje butik, markeds mestre, dødvande, tæt skov, den mørke hule, monument og turnering labyrint. Naturligvis, du er nødt til at regne ud, hvad der er hvad. For eksempel banken - en samling af udenlandsk valuta besparelser, butikker designet til køb og salg af forskellige ting, og så

Spil spillet online Evolution vil være lettere, hvis vi kan gribe en tilstrækkelig mængde af guld eller savegame euro. Efter alt, de giver mulighed for at erhverve de nødvendige ting. Der er sæt af ting: Reg. ting, der er tilgængelige i butikkerne, ting forbedret med modifikatorer, magi, ressourcer og gaver. At kun er ikke inkluderet i disse kits! Dette våben og rustninger og tøj, og artefakter og relikvier, og urter, og floden gaver og meget mere.

Give sig selv med de nødvendige ting, behøver du ikke at føle sig utilpas. Efter dem alle, eller rettere deres tilstedeværelse afhænger meget. Hvordan tror du, det er muligt at kæmpe med succes uden god udstyr? Logisk, no. Så prøv at samle ting op korrekt og modifikatorer.

Spil spillet online kan Estsilon med sande venner, som du finder her. Du har chancen for at skabe deres egen ordre eller deltage i en eksisterende. For at gøre dette, skal du blot vælge den mest velegnede for dig.

Du vil helt sikkert sætte pris på fordelene ved spillet. Hendes farverige gameplay vil glæde dig, og konkurrencer afholdt administration vil bringe behagelige overraskelser. Hvis noget er uklart, støtte personale er altid hjælpsomme og havde brug for hjælp.

Held og lykke til dig, kære skabere af den nye verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags