Glamour Factory

Alternative navne: Fabrika glamura

Ønsker du at blive den mest stilfulde, fashionable og glamourøse? Så spillet Glamour Factory online for dig! Efter online spil Glamour Factory - et unikt gratis spil for piger, der ønsker at succes elskere glamourøse livsstil, hvor hver kan tage en fascinerende måde fra en almindelig pige til stjerne glamour, demonstrere deres talenter og evner.

Spil Factory Glamour Online kombinerer interessant verden og socialt netværk for kommunikation. Vær centrum af opmærksomheden, kommunikere med andre elsker mode, deltage i konkurrencer og mode dueller!

For at forsøge at blive den mest stilfulde og moderigtige, at registrere i spillet Glamour Factory.

Log Factory Glamour gjort det: spillet på siden ved at klikke på "Registrer" knappen. Vælg din stil nedenfor Indtast din e-mail, password i dette spil, navnet på hans damer, viser fødselsdato og land og bekræftelse licensaftalen, skal du klikke på "Complete Registration". Tillykke, Glamour Factory tilmeldingen er gennemført!

I dette spil vil du nødt til at nå deres mål (få et job, en ny frisure, finde en mage til en fest, for at skabe deres eget tøj), mens du udfører en lang række interessante opgaver, du vil låse op for nye niveauer. På dette tidspunkt i spillet 44 niveau, efter dem, kan du opnå de svimlende højder i modeverdenen. Men spillet vil ikke ende, gameplayet er konstant opdateret og nyt spændende job.

Her, ligesom i det virkelige liv - fashionista har brug for opmærksomhed. Det skal fodres, klædt, holde sig i form, så glem ikke om en god stemning, fordi hvis hun ikke føler sig glad, så syg. Bedre at tage sig af dette tidspunkt, eller senere, med henblik på fortsat at spille spillet online Glamour Factory, bliver nødt til at gøre en stor indsats for at afhjælpe situationen.

At beherske og spille spillet online Glamour Factory er meget enkel. Originale og moderigtigt nye tøj, du kan købe i en butik, finde et job, besøg Rekrutteringsbureau, komme i form, vil hjælpe Fitness klub, hæve det intellektuelle plan kan være i biblioteket, og hvis du ønsker at danse og mødes med en fyr, kom til klubben.

Forstør din glamour vil deltage i Fashion dueller. Til Factory Glamour og spille for at vinde, skal du dyre fancy ting bedre end andre. Men for at vinde påvirker ikke kun din sans for stil og god smag, men også indikatorer for sundhed og lykke Fashionistas.

Også, vil du have mulighed for at deltage i en skønhedskonkurrence. Hjem fashionistas "Glamour Factory" bestemmes en gang om ugen ved en afstemning af de andre deltagere. Dette er en fantastisk mulighed for at vise alle din smag, fantasi og originalitet.

Blandt andet har du en unik mulighed for at føle sig som en rigtig designer. Opret en bred vifte af modevarer til konkurrencer, vil den mest fortjenstfulde og talentfulde blive tildelt præmier. Også udfærdigelse egen stilfulde interiør, kan du også få en præmie på et passende konkurrence.

Få dig et kæledyr, vil det bringe dig glæde og øge din bedømmelse. Men glem ikke at fodre, gå og lege med ham.

Og endelig, det vigtigste - er kommunikation! I løbet af spillet kan du blive venner med andre elsker af mode, der vil støtte dig med deres stemmer i shows og konkurrencer, forbedre din bedømmelse. Udveksle meninger med venner, fremvise deres arbejde og resultater.

Deltag os, og se, hvad online spil Fabrika glamura giver dig mulighed for at blive en rigtig professionel i modebranchen.

Start med at spille Glamour Factory og blive en rigtig stjerne!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags