Fallout 4 vr

Alternative navne: Fallout 4 BP

Spillet Fallout 4 VR til virtuel virkelighed.

Nu er der en tendens til massearrangement af spil af promoverede mærker. Blandt dem, på E3 udstillingen i 2016 og 2017, blev rollespilet Fallout 4 VR fra udvikleren Bethesda Game Studios præsenteret. Dens særegenhed er, at det er en ændret version af Fallout til HTC Vive virtuelle enhed.

To hvad der allerede har forladt forfatterens penn, var de fleste af spillerne imponerede og begejstret ønsket om at fortsætte hurtigst muligt. Men det skal bemærkes, at der i nogle tilfælde er en uønsket effekt af "søsykdom". Det vil sige, folk, der lider af bølgen, i briller af virtuel virkelighed, oplever de samme fornemmelser som når de ruller. Men resten siger, at nedsænkning i en enorm surrealistisk verden, det er "Wow! "og en ægte" hjerneeksplosion "!

Hyldest til fortiden.

Første, spille spillet Fallout 4 VR er kun tilgængelig delvist og udfører små opgaver mini-spil. I mellemtiden arbejder forfatterne på de sidste detaljer af globale opgaver, du kan vandre rundt i en åben verden og studere sine funktioner.

Ifølge Fallout-historien finder spillerne sig i verden efter en atomkrig, der gjorde jorden til en forbrændt ørken. Overlevede kun en håndfuld mennesker, der gemmer sig i lejre udstyret. Bunker nr. 13 skulle kun åbnes 200 år senere, men den skarpe mangel på vandressourcer tjente som en god grund til at åbne den tidligere. En frivillig kom ud af det og instruerede ham til at finde en vandchip i 150 dage. Men hvis det er muligt at blive enige med købmændene om, at de vil levere vand til beskyttelsen, kan rejsetiden forlænges med yderligere 100 dage.

For sin tid på overfladen kommer en indfødt til at forstå, hvor farlig situationen er omkring. Den forurenede luft forårsagede for mange mutanter at forekomme, og de fortsætter med at formere sig. Dette tyder på, at der er en eller anden kilde, der fremmer mutation, og derfor må den ødelægges. Herfra bliver det klart, at missionen med vand kun var begyndelsen, og nu er der meget arbejde fremad. Først og fremmest skal smittekilden fjernes, og den muterede leder kan ikke overlades. Når alle missionerne er afsluttet, kommer asylansøgeren tilbage og rapporterer til tilsynsføreren om det udførte arbejde. Han lytter til betænkningen, tak for tjenesten, og beder kulturelt om, at han forlader lejet og frygter, at han vil sætte diskord blandt de øvrige. Så helten er i ødemarken.

Fremtidens begivenheder.

Nu, når du kan downloade Fallout 4 VR, kommer spillere til Boston. Før du går helt ind i den post-apokalyptiske verden, vil du se et par øjeblikke før katastrofen. Ironisk nok vil du være den eneste overlevende ikke kun i denne forfærdelige krig, men også fra asyl 111. For at blive komfortabel kan du vandre, udforske omgivelserne, forsøge at komme i kontakt med omgivende genstande. Efter at have begyndt at spille fuldt ud i Fallout 4 VR, skal man udføre specifikke opgaver:

  • Open nye steder
  • Samle artefakter
  • Kontakt med characters
  • Ødelæg Monsters
  • Forbedre dit gear
  • Brug varer
  • Zanimatsya stroitelstvom

Fall out 4 VR, dette er en levende verden med et opdateret kampsystem og andre funktioner. Der er for mange forfærdelige dyr omkring, som skal ødelægges. De bliver mere aggressive og selvsikker, og det kræver konstant forbedring. Faktisk er dette en dynamisk handling, hvor du hurtigt skal træffe beslutninger, ændre steder og våben. Glem ikke at udforske ødemarket, for i cacherne er der altid noget at vinde. Dog erfarede kæmpere kender selv dette uden at anmode om det.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags