FantasyRama

Alternative navne: Fantasy Frame

FantasyRama - fabelagtig browser strategi spil. Skabt mest for piger. Fordi det har ingen vold og hadkornogo plot med et hav af blod. FantasyRama spil fuld af fantastiske karakterer. De venter, hvor der vil være én, som deres verden blomstre, vil de vises igen den glæde, og vil aldrig være ked af det.

Før spillet bør se på systemkravene FantasyRama online:

• gennemsnitlige pc-indstillinger,

• forbindelse til internettet.

På dette tidspunkt, kan du gå til dig i spillet design. FantasyRama Registrering er let, bare kontrollere rigtigheden af ​​disse data:

1. besøge den officielle spilsite FantasyRama;

2. indtaste dit login bestående af ikke mindre end fire bogstaver eller tal,

3. tænke på og skrive din adgangskode ned, som tillod 4-45 bogstaver eller tal,

4.. gentage tidligere angivne adgangskode, og glem ikke det, fordi han stadig har brug for at logge på spillet,

5.. indtaste en gyldig e-mail-adresse

6. vælge dag, måned og år for din fødsel,

7. hvis du accepterer de vilkår og betingelser Privacy policy - kryds;

8. Hvis du accepterer at modtage interessante nyheder-tick,

9.. tryk på "spille gratis nu."

Du befinder dig i en eventyrverden. Situationen her er: et mirakel i dette land er den mægtige Livets Træ, og med ham i problemer. Det er trist, er det ikke nok kærlighed og opmærksomhed. Og alligevel folk ophører med at drømme, fantasere. Og med din hjælp, vil han komme til livet. Du behøver kun at være drømmende, venlige, venlige og nogensinde spille spillet.

, Før du åbner en original gård fantastisk, mest usete farver.

Din opgave er at vokse din gård fuld af blomster, og hæve alfer feer. Der er en standard proces - konstant vanding, gødskning, passage, høst, og selvfølgelig forskellige monetære funktioner.

I spillet vil du møde Nala feer, der vil introducere dig til hans gård.

Afspil FantasyRama en fornøjelse ting til at følge processen med at øge dine afdelinger. Og i sidste ende det store træ konstant i flor, sprængfyldt reserver af rigdom af antallet af dine hårdt månens krystaller, og den magiske aldrig ophører med at bo i denne mystiske verden, alle dens indbyggere.

I FantasyRama spille en meget underholdende og ikke ses som tiden går. Men du vil opleve kun positive følelser, der kommer fra alfer, feer og alle de vidunderlige skabninger på denne planet.

På skærmen foran dig vil blive præsenteret med alle de nødvendige funktioner, i hvilket tilfælde der er spor overalt. Dette spil har ikke brug for sådan en seriøs tilgang, som andre spil, her kan du slappe af og nyde atmosfæren.

FantasyRama online lokker sin behagelige og grafik i høj kvalitet, levende figurer og omgivelser behagelig, melodisk melodi i baggrunden. Alt dette er med til at slappe af, bruge en lempelse session. Vigtigere ikke fornærme de lokale skabninger.

Piger spiller ikke for tiden, starte spillet. Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags