FAR7

Alternative navne: FAR7

FAR 7 online - vanedannende browser- MMORPG fiction-genren spil, hvor begivenhederne i kosmos. Historien siger, at Jorden for længe siden døde. Der var intet tilbage, der var så velkendt for folk. Og nu er de nødt til at vænne sig til de ukendte breddegrader skræmmende dets storhed af kosmos. Dette vil tage dig ind i en verden, hvor, takket være moderne motor HTML5, Canvas og SVG planeter kredser, stjernerne twinkle mystisk lys og sprælske rumskibe rejse gennem den usædvanlige univers. Du sidder bag rattet i din egen rumskib og gå ud for et eventyr. Glæd dig til at forbløffe slagsmål, forfriskende musik, uforglemmelige flyvning i real-tid, spændende missioner, evnen til at handle og meget mere. Alle, der begynder at spille FAR7 temmelig hurtigt opdager, at han ikke kunne bryde væk fra den stramning af gameplay. Træd tilbage ind i den virtuelle verden, der lever efter reglerne, og gøre store ting!

Blive fuldgyldigt medlem af den plads samfund vil FAR7 registrering. Du vil være i stand til at komme ind i spillet fra enhver praktisk socialt netværk. Hvis du har en side VKontakte på Facebook eller Twitter, er der ingen problemer. Hvis ikke, hvor meget arbejde, du har brug for at oprette en konto ved at skrive e-mail-adresse, brugernavn og password?

Systemkrav ikke er for høje, så spillet er til rådighed for pc-ejere Far7 med gennemsnitlige parametre. Bemærk dog, at har brug for en moderne. For eksempel, Firefox, Chrome eller Safari. Efter alt, projektet anvender den nyeste web-teknologi.

Lad os tage et nærmere kig på, hvad der er et spil FAR7. Det er virkelig et kæmpe univers, hvor der altid er plads til heltemod. Det er et rum, hvor du vil møde kolleger pålidelig og i stand til at måle sig mod værdige modstandere. Denne sektor er i dybe rum, hvor der opstår både op-nedture. Vigtigst - altid bevare optimisme og tro på fremtiden. Begyndelse FAR 7 leg, vil du opdage, at i denne verden, der konstant væve. Der er en masse fjender og jægere, der drømmer om at ødelægge dig. For ikke at være alene med deres problemer kan deltage i klanen. Flytning fra en planet til en anden, kan du finde ligesindede mennesker overalt. Naturligvis, hvis du føler dig stærk nok, ingen stopper for at redde planeten alene. Men alle, der forsøger at kæmpe som en del af en stor flåde, kæmper den samme værdsætte fordelene ved denne spillestil.

Den vigtigste ressource er malmen. På grund af hendes gentagne gange konflikter. Ore kan vinde eller stjæle, og blot producere eller købe i god tro. Af den måde, hvis du føler, at en værdifuld ressource, og du har nok, og kan sælge en del. Hvad ellers ville være interessant at gøre, så det er forskning og opfindelser. Og skaberne tilbyder en masse gåder, der vil tilfredsstille selv den garvede bruger. Her alle vælger, hvad han kunne lide mest. Så spillerne kan nyde muligheden for frit valg.

Guys fra Minsk, såning i sit atelier, arbejdede på herlighed. Brugere fik det oprindelige design, som ikke kun bringer i fremtiden, og giver dig mulighed for at bryde den fulde. Fight pirater, robotter, fremmede væsener, deltage i gruppens slagsmål og vær ikke bange for at kalde dem, som du ikke kan lide en duel. Go for it! Ahead svimlende sejr!

Start med at spille FAR7 gratis nu og for evigt vil du glemmer, hvad lediggang på din fritid! Sætter pris på denne revolutionerende projekt på deres egne erfaringer. Det er sikkert at sige, at skuffelse ikke er truet. Vi kan kun ønske dig held og lykke og et behageligt ophold!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags