Farmerama

Alternative navne: Farmerama

Farmerama online - er en browser online spil, der trækker sine lyse, farverige figurer og horisonter. Her kan du tilbringe din fritid udendørs, tage sig af hus på landet og farm ... Online spil Farmerama giver mulighed for at lære at styre husholdningen, ikke finder anvendelse på dette maksimale antal af kræfter.

Denne spændende spil behøver ikke at installere spillet klient, og er tilgængelig fra enhver browser. Alt hvad du behøver for at starte spillet, det Farmerama online registrering.

Onlan Farmerama spil tilbyder to måder at registrere:

1. Direkte fra hjemmesiden. På startsiden er der et registrerings felter, hvor du ønsker at indtaste navnet (fornavn), password, e-mail, skal du indtaste din fødselsdato, og at acceptere reglerne for spillet. Tilmelding på dette spil Farmerama er færdig, kan du begynde at gameplay.

2. Gennem et socialt netværk. Hvis du har registreret en konto på Facebook, kan det bruges som et spil konto registrering: Facebook ved at klikke på ikonet i tilmeldingsskemaet på hjemmesiden, åbner vinduet, hvor der vil blive bedt om at give samtykke til at få adgang til din konto, samtykke, indtast dit brugernavn og Deltag i denne Farmerama bruger Facebook i løbet. Nu kan du spille online i Farmerama!

For dem, der endnu ikke har bestemt, det er værd at registrere din konto eller ej, spillet Farmerama online spil tilbyder en gratis prøveperiode, hvor du kan prøve dig selv som en fremtidig landmand, efter udløbet af prøveperioden, efterfulgt af et forslag om registrering. Så bestemt!

At gå ind i spillet for første gang, vil en NPC (ugle) giver de første par jobs. Bliver nødt til at høste, så gør såning, er der stadig nogle morsomme, men lærerige opgaver. Men ... dette er kun begyndelsen. Dernæst vil du spille spillet Farmerama online, laver forskellige plantning af træer, grøntsager og afgrøder, deltage i høsten, vokse og fodre dyrene, pleje og vanding deres jord.

Hvornår vil et vist niveau, spillet Farmerama muligt at deltage i konkurrencen om de bedste haveredskaber, såvel som i mange andre konkurrencer. Du kan også sætte din have for alle at se og lære, hvad andre mennesker tænker om ham spillere.

Kan Farmerama online spil har sin egen valuta - og tyulpesso zelepenni. Takket være dig, kan du gennemføre transaktioner.

Farmerama online spil har udviklingsniveauer gård, moderne stige takket være den erfaring tildelt for plantning og plukke afgrøder. Med hvert nyt niveau er til rådighed for nye anlæg og nye dyr. Så i Farmerama vil spille noget, men kedeligt!

Afspil Farmerama kan bejle omkringliggende enge, selvfølgelig ikke gratis. Dette arbejde vil blive betalt.

Spil online spil Farmerama kan ikke bare sidde derhjemme, men også i andre passende sted, såsom et kontor eller sidder i en hyggelig virksomhed (med internetadgang).

Men hvorfor taler meget om, hvordan man spiller Farmerama god, bedre i det mindste prøve en gang!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags