Farming Simulator 2011

Alternative navne: Farming Simulator 2011

Spil Farming Simulator 2011 er en simulator online på engelsk. Dette spil er en efterfølger til den berømte simulator, som blev berømt i hele verden.

Online spil Farming Simulator 2011 download på spillets officielle hjemmeside eller på andre sites, der tilbyder denne funktion. Også

Farming Simulator 2011 Download muligt og på den torrent site, der giver gratis downloade forskellige spil og andre lyd-og videofiler.

I spil Farming Simulator 2011 for gratis, kan du registrere på webstedet. For at gøre dette har du brug for følgende data:

1) dit brugernavn.

2) E-mail-adresse og adgangskode.

Også, før du starter spillet, du har mulighed for at se på stedet om Farming Simulator 2011 video. Det bestået alle funktioner i spillet Farming Simulator 2011, måske vil du her finde svar på spørgsmålene.

Efter dette, skal du kontrollere funktionaliteten af ​​din computer, uanset om dens parametre opfylder kravene i spillet:

1. Intel 2 GHz - processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Spil klient online spil Farming Simulator 2011 er ikke gratis, så for at begynde at spille Farming Simulator 2011 Du bliver nødt til at købe og installere på din computer.

I Farming Simulator 2011, vil du deltage i forskellige landbrugsarbejde. Du er nødt til at passe dyrene: at dyrke mad til husdyr, fodre ham, købe nye dyr, de skaber de mest komfortable forhold.

Ud over de husdyr, du nødt til at vokse anderledes kultur, høst og gøde, pløje og så. Og masser af forskellige funktioner, du nødt til at udføre som en rigtig landmand.

Dine dyr vil bringe dig indkomst, såsom en ko giver mælk, hønsene lægger æg med kaninpels du vil modtage. Alt dette kan du så sælge og få penge.

Ny til spillet Farming Simulator 2011 er en multiplayer. Din opgave i Farming Simulator 2011 til at bygge deres egen unikke gård, der giver dig mulighed for fra et lille stykke jord at gøre en enorm plantage, tjene en masse penge og blive den vigtigste landbrug Farming Simulator 2011.

Spil Farming Simulator 2011 tiltrækker alle dens funktioner:

1) Adskillelse af karriere mode.

2) evne til at multi-user mode. Afspilning på LAN er tilgængelig for dig, når du køber en licens til spillet.

3) En stor parkeringsplads med forskellige teknikker.

4) Stort udvalg af afgrøder.

5) Du vil blive givet assistenter.

6) Kan læssemaskiner.

Tilmeld dig online spil om farm Farming Simulator 2011 sammen med dine venner. Sammen vil du spille en meget mere interessant.

Giv dig selv en virtuel ferie på deres plantager farver, forskellige kulturer. Forestil dig, at du er på denne art, sammen med Farming Simulator 2011.

Udvikle din gård, tage sig af deres dyr og planter, blive en rigtig landmand!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags