Fate

Alternative navne: Fate

Fate - computer-rollespil. Skæbnen spil designet til fans af eventyr og resultater i løbet af spillet opgaver og quests. Spillet let passage, men uendelig. Firma udviklere glade verden med en serie af spil Fate, som består af disse dele: SKÆBNE: Undiscovered Realms, SKÆBNE: Den Traitor Soul, SKÆBNE: Den forbandede King. Alle bestræbelser og sjæl var vlozhiny at skabe en serie af multiplayer-spil.

Som enhver computer spil, spillet Fate har mange funktioner og mønstre af transmission. Og det er, hvad du ville føle sig mere trygge i afleveringer rådgive vi dig til at starte, færdig med at læse denne anmeldelse indgivet og derefter se Fate videoer og screenshots. Men derefter gå videre til spillets hjemmeside, og du kan downloade Fate.

Oversigt JavaScript på din computer bestemte programmer som torrent.

Når du er klar til at downloade spillet Fate, så du er klar til en spændende og meget interessante vandringer.

Spil Tro, i begyndelsen, for at bringe dig mulighed for at vælge kønnet på din karakter. Du vil blive præsenteret i form af en lille, men hurtig, frygtløs og klog barn, fuld af mod og styrke. Men klassen vælges automatisk i de indledende faser af spillet. Udvælgelsen vil blive præsenteret kun to klasser:

• Warrior,

• Wizard.

Warrior - hvis du vågner op i kampen for at bruge en enorm mængde af våben og udstyr. Kæmp i nærkamp og varierede bekæmpe, eventuelt i nærkamp, ​​så vil du blive bestemt til at blive en kriger.

Wizard - hvis du har tendens til at skabe magi og magi til at bruge - du vil automatisk valgt tryllekunstnere.

I løbet af spillet vil du blive ledsaget af forskellige væsner. Men mest interessant er skabninger som kæledyr som hunde og katte. Din opgave vil være at tæmme dem til at hjælpe dig det samme. Dette vil være din bedste ven.

Der vil være udfordringer i produktionen af ​​fødevarer, der vil få i visse butikker.

Hovedformålet med din karakter i spillet - Dræb de onde monstre modsatrettede dig. Samtidig er det et stort plus for din oplevelse. Og i overensstemmelse med at stige.

Spil Fate præsenteret i nok grafik i høj kvalitet, muligvis ikke den mest detalje, men en reel følelse af billedet nok. Som tilstrækkeligt til passage af sjovt gameplay. Ligesom enhver anstændig computer spil Fate spil designet til at give sjov og behagelig følelse for enhver spiller, som sidder ved en computer.

Spillet omfatter ikke det russiske sprog, men du kan bruge russificator. Det frustrerer stadig spillere fra hele verden.

Soundtrack også udføres på et højt niveau. Voiceover hensigtsmæssigt og i ingen måde fra spillet. Ledsagende musik hjælper med at fokusere på gameplay. Så du behøver ikke engang at slå din musikalske optagelse.

Venter på dig i spillet som den bedste spiller. Skynd dig at besøge stedet og downloade Destiny! Held og lykke i spillet!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags