Fiesta online

Alternative navne: Fiesta

Fiesta Live - MMORPG spil med klient fi genren rådighed for offentligheden gratis. Ons On Soft Virksomheden har længe været kendt for sine originale ideer. Og nu fans kan nyde virtuelle underholdning en ny online skønhed produkt, der kombinerer alvorlige hændelser med en tegneserie tegning af sjov. Planlæg spillet på højeste niveau. Med 3-D billede af det indtryk, at alt, hvad der sker, er reel. Besøgende venter de mest spændende eventyr i en verden af ​​drømme og magi. Der er så mange quests, som du ikke kan Minutka ikke sidde tomgang. Kamene systemet er lige så veludviklet. Og evnen til at vælge retning for udviklingen af ​​mange brugere som en balsam for sjælen. Deltag for at indbyggerne i de mystiske lande for at vinde i farlige kampe, har det sjovt under gennemførelsen af ​​freds-job, og bare nyde livet i sådan en smuk univers!

Før Fiesta Online play, må nøjes et par spørgsmål. Først kontrollere, om konfigurationen er egnet computer. For det andet, skal du registrere i spillet Fiesta Online . For det tredje, skal du hente og installere klienten. Liste over minimumskrav systemkrav behager deres loyalitet: OS Windows 2000/XP, Pentium 4 processor 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 + video GeForce MX 64MB, lyd kompatibel med Direct x 9. 0, 3 GB ledig plads på harddisken og RAM 512 MB. Fiesta Online registrering indebærer at udfylde en formular med disse felter: navn, e-mail-adresse, adgangskode, fødselsdato, køn. Derefter kan du oprette udseendet af din karakter og vælge automat klasse.

Fiesta spil tilbyder klasser såsom kriger, troldmand, skriftefader, pile og en joker. For at gøre det rigtige valg, du har brug for at vide, hvad de ser ud.

1. Warriors er stærke, modige, vedholdende og hårde. De er berømte for deres kampfærdigheder og evne til at lede slaget i nært hold. Deres imponerende fysisk styrke gør det muligt at føle tillid.

2. Magikere kommandoen de hemmelige elementer. Denne evne gør dem skiller sig ud blandt de andre indbyggere i verden. Og lad dem ikke meget stærk fysisk, i stand til at klare sig selv på en anden måde.

3. Pile inspirere frygte nogen modstander. Deres færdigheder er varierede og fantasifulde. Plus, de hjælper naturens kræfter. Føler sig mest trygge i den lange kampe. I disse krigere har brug for hvert hold.

4.. Confessor kombinere evnen til at helbrede og angribe. De er i stand til at hjælpe ofrene kammerater, men fjender med dem ikke at rod. Desuden kan de endda gøre stærkere allierede, øge deres skader.

5.. Jokers forskellige færdigheder forårsage store skader lige med det samme. At kaste modstandere skræmte de kræver meget lidt tid. De er meget adræt og hurtig, i stand til at hænge på de fjendtlige bunkers, vises effekten af ​​som gradvist.

Play spil Fiesta Online vil du, bevæger sig gennem niveauerne. Jo højere niveau, jo stærkere karakter. Du bliver nødt til at pumpe passive, aktive og alkymistiske færdigheder. Udføre forskellige opgaver, og vil være i stand til i sidste ende at få titlen. Det er ganske rart, når en bestemt titel er knyttet til dit navn.

Mere på Fiesta Online har nice øjeblikke som en mulighed for at finde kærlighed og blive gift, til at bygge deres eget hjem, fandt pålidelige venner, for at vinde hans handlinger troværdighed blandt de lokale. Men ingen af ​​dem, der forpligtede sig til at spille Fiesta Online , ikke klage af kedsomhed! Før du virkelig åbner op for en masse muligheder! Så gå ikke glip af denne chance for også at lysne deres fritid tidsfordriv så meget sjov! Maj du altid og i al lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags