Fifa 13

Alternative navne: Fifa 13, Fifa 2013, Fifa 2013

Processor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz og derover

RAM: 2 GB og over

Video: 256 MB hukommelse og op

Fri diskplads: 8 GB.

Spil FIFA 13 - den nyeste version af den populære serie af sports-simuleringer og hvert år udviklerne forsøger at bringe til deres nye barn nogle ændringer, uden at miste den generelle ånd af serien. Var ingen undtagelse fra reglen og Fifa 13.. Den væsentligste del af FIFA 13, er PC-versionen ikke afvige fra konsollen kolleger, er det nogle gange fejle på udviklingen af ​​EA Sports, rørt forfinelse af kunstig intelligens og fysik motor unikt Impact Engine.

Angreb og forsvar

At humanisering af virtuelle fodboldspillere, hvilket påvirkede ikke kun udseendet, men også de psykologiske aspekter af spillet og skubber mange fans af showet gå til butikken for at købe FIFA 13. Under angrebet spillerne i FIFA 13 er ikke længere ligne robotter og helt i stand til at begå fejl i programmerne, eller omvendt, for at vise lederskab kvaliteter. Tænker og mere naturlige aktører - dette er den vigtigste og mest alvorlige forskel, der har spillet FIFA 13 fra sine jævnaldrende og direkte konkurrenter. De samme ændringer blev foretaget og handlinger forsvarere i FIFA 13, som vil spille meget "menneskelighed", mister koncentrationen og tillader flere fejl under langvarig evne til at presse fjenden. Koncentration og styrken af ​​dine defensive spillere bliver nødt til at fortsætte med at bruge de hyppige angreb ind i lejren af ​​fjenden, for at give dem et pusterum.

Dribling og drible

Forbavsende komplekse finter og vildledende bevægelse - den mest farverige del af fodbold, og det ville være overraskende, hvis spillet FIFA 13 ikke afspejlede dette aspekt af spillet nummer et. Administrer finter i den sidste del af spillet er blevet langt mere varieret og lettere at gennemføre, og selv FIFA 13, PC-udgave blev aldrig kendt nem betjening uden brug af vildledende manøvrer gamepad, er denne komponent blevet langt mere demokratisk. Nu er spillet FIFA 13 byder på alle de muligheder for dig, når du drible to udpegede tastekombination som andre kontroller, og vil blive vist på marken ved dine fødder markspiller som slagtilfælde. Enklere og mere tilgængeligt system vil være meget vanskeligt at komme op med.

Kontrol af bolden

En anden vigtig detalje, der bare gør at gå til butikken for at købe FIFA 13, er realiseringen af ​​ægteskabet ved den første berøring af bolden. Nu er der et punkt, hvor det er absolut en spiller på banen lige så godt tegnet med en runde af sportsudstyr. Jo lavere de tekniske indikatorer for besiddelse, jo længere tager det at modtage og behandle bolden spilleren, koppen han vil begå fejl, når de modtager. Det er denne funktion kan mest effektivt bruges, mens du indstiller sit holds defensive handlinger, det tættest spiller med spiller modtager bolden, får det til at forhindre tvangsægteskaber fejl.

Impact Engine

Serious innovation, hvilket gør FIFA 13, et spil, hvor det bliver meget mere behageligt, selv fra et æstetisk synspunkt, gør en fysikmotor og revideret Impact Engine. Med dens hjælp, hver spiller har funktionerne i bevægelse, løb, spring og udvælgelse. Ved kontakt med andre spillere, hvad enten magtkamp eller sammenstød, vil spillerne opfører sig helt anderledes, afhængig af situationen, og de særlige kendetegn ved hver spil afspiller. Alle bevægelser har arbejdet med bemærkelsesværdig omhu og detaljer, der undertiden får det indtryk, ser rigtig fodbold kamp.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags