FIFA World

Alternative navne: FIFA World

Spil FIFA verden behøver ingen introduktion og historien, da vi mener, at du burde have hørt om det, selvom du ikke gør fodboldfan. Dette er en af ​​de bedste spil, der har gjort så meget kvalitativ form når man ser på det første gang, at de fleste ikke kan se det og kan blandes med denne udsendelse af kampen. I dette spil er du fri til at organisere VM eller et EM og vinde, selvfølgelig, det hold, du elsker. I princippet er alle de spil, der er udviklet hold EA Sport , har en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre på grund af sin uovertrufne grafik og overlegen gameplay. Men spillet FIFA World online visuel bevis. Når man ser på realistisk udseende af spillerne og bolden bevægelse workshops, vi har tanker om, hvad du ejer rigtige spillere og beslutte for dem. Før dette spil var kun tilladt for dem, der har en set-top box, men denne gang blev stillet til rådighed for dem, der virkelig været der ønsker at prøve deres hånd på Fifa, men gives mulighed for, da der ikke var nogen tilslutninger. Så glæde sig over spillerne, nu kan du spille på din personlige computer.

Du vil være i stand til at ansøge om at deltage i spillet, der er bare selve spillet på dette tidspunkt i færd med at beta-test. Og lige i tide til dette spil mulig såsom grundlæggende tilstande:

- UltimateTeam - i dette game mode hele kampen helt alene i din magt, og guidede skæbne holdet. Deres magt vil være i stand til at købe og sælge forskellige spillere. Da transfermarkedet er altid åben (på ethvert tidspunkt) til alle du har en chance, hvis du er adræt at lære mere om deres modstandere. Hver uge bliver denne tilstand opdateret og køre en bred vifte af applikationer til den. Dette spil tilstand vil hjælpe dig til at spille FIFA World gratis.

- Command League - i denne tilstand, vil du nødt til at betale en kredit til ethvert spil. Hvis du vinder turneringen eller den samme hændelse, dvs sandsynligheden for, at du vil refundere din kredit. Med en frekvens på gameplay, kan du øge mængden af ​​kredit scoring.

I FIFA World registrering er nødvendig, fordi det er online spil. Takket registrering vil du være i stand til at ansøge om deltagelse i test og besøge en af ​​de første heldige udvalgte.

I begyndelsen af ​​registreringen vil du blive bedt om at angive en personlig mail i træk, som er placeret på forsiden af ​​sitet spil. Når alt fyldet, skal du klikke på "Send" knappen.

Hvis du ikke tidligere har registreret og har ikke oprettet din konto på systemet Origin , så vil din opmærksomhed vil have tilmeldingsblanketten efter påfyldning, at du vil spille spillet FIFA World. For dem, der har konto eksisterer allerede i et sådant system vil være i stand til at bare gå til spillet bare angivelse af brugernavn og en hemmelig kode, der gælder for din konto.

Dette spil blev oversat til russisk, så at udfylde formularen, og videre deltagelse i gameplayet vil ikke være svært. Bare følg vejledningen, der er systemet og fylde i sekvensen.

, Og klik derefter på "Tilmeld" knappen og vente på det øjeblik, hvor administratorerne af det spil, du vælger at gameplay.

FIFA World In spiller du få et mangfoldigt hold, samt den ugentlige hold, der består af spillere vil blive bestemt af resultaterne af ugen (til dem vil behandle den spiller, der scorede for ugen i realtid).

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags