Firefall

Alternative navne: Faerfoll

Firefall - multiplayer spil fra den første og tredje person. Firefall spil i genren science fiction, og det er ingen muligheder. Jorden har eksisteret i fred og harmoni, indtil den fløj nær meteorit. Og ikke enkel, og brand. Og det har ført til et sådant stykke land effekter. -Mennesker regeringstid på jorden, og i lighed med mænd passer robotter. Spil spillet Firefall temmelig spændende.

Som i enhver gameplay Du er nødt til at placere din karakter i spillet. Firefall registrering er temmelig standard her, og kun nok

  • Giv en e-mail-adresse
  • Opret en adgangskode.

Og du er klar til at kæmpe og fantastisk rejse. Som sædvanlig, for begyndere, det hele starter med skabelsen og valg af helten. de er alle temmelig ens, adskiller dem kun hører til en af ​​de klasser:

  • Engineer,
  • Attack,
  • Biotech,
  • Scout,
  • Dreadnought.

Engineer - stærk i enhver situation, fordi det har en god enhed og mekanismer.

Assault - som en normal person til infanteriet, hurtig og stærk.

Biotek - designet til at bekæmpe støtte, altid med bioteknologi, mens kampene.

Scout - gode på deres område, er langt fra klar til at bryde fjenden.

Dreadnought - resistente over for alle former for test, altid med et maskingevær, der ville ødelægge fjenden.

Denne funktion kan ændre sig i løbet af spillet, men at ændre battlfreymov snarere - kostume.

Spillet vil kun være i stand til at spille Firefall real strateg og håndværker håndterer sådanne maskiner, ligesom robotter. Du kæmper for resterne af normal civilisation, fordi alt det var stadig ikke kommet tilbage.

Hvad ville du overleve på jeres planet er konstant leveret et punkt, f.eks Christie. Men du var bange for, at udbuddet kan stoppe har besluttet at medbringe deres eget. Men i sidstnævnte skabte skibet og dets kollaps førte til et brud i Jordens system, og i begyndelsen af ​​anden mutation.

Verden er altid fuld af fjender, men her, alle levende væsener, blev aggressiv, voldelig. De har en brugerdefineret udseende, klar til at forsvare og angribe. Snarere, bare for at angribe.

Som spillet Firefall online, det forbinder til en fanskare ikke kun lyver for os tættere lande, men også den mest afsides. Du kan også ringe til dine venner og heldigvis så deres fantasi. Deltag i et team og være klar til at hjælpe hinanden.

Spil Firefall behage sine spillere kvalitet grafik. Det er temmelig lyse og farverige. Monsters, som om specielt ser lysere og umiddelbart synlige. Må ikke gå ubemærket hen. Især i gameplayet er der ingen musikalsk akkompagnement. Måske det ville være bedre at blive hørt vejrtrækning modstandere, og lyden af ​​skydning i dit svar. Men du kan roligt lytte til din musik.

Spil Firefall Free giver en mulighed for ikke blot at spille, men også i færd med at gøre noget vildt funktioner og ændringer, enten, eller preobretat.

I almindelighed, så har du allerede vidste, at de var klar til at begynde at spille. Fortsæt til registrering, lad dem ikke vinde. Vellykket du spiller!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags