FireStorm

Alternative navne: FireStorm

FireStorm spil - spændende online skydespil, der kræver brug af taktik. Udarbejde ballistik, højt drive, det moderne system for PvP give brugerne en følelse af virkeligheden. Og evnen til at skifte tilstand fra 1. og 3. persons spil giver dig mulighed for at vælge en stil, der passer til din personlighed. Her vil du være i stand til at kontrollere plottet, nyder spændende eventyr. FireStorm online spil har mange fordele, der adskiller det blandt lignende projekter. Lakoniske let interface, den oprindelige beslutning MMO-lokalisering alsidighed lyde imponerende størrelse kort i en række forskellige steder og i en tilgængelig arsenal - alle disse og mange andre fordele kan erobre selv de mest krævende brugere.

Hvis det ønskes, kan du downloade og installere spillet klienten, men tilmelding er nødvendig i spillet FireStorm alligevel. Denne enkle proces, der ligesom alt i dette projekt er designet til at tiltrække, snarere end frastøde spillere. Indtast din e-mailadresse (aka login) og oprette en adgangskode - det er alt der kræver at du registrere FireStorm. Nå, at spillet fungerer korrekt, så glem ikke at sørge for, at din pc opfylder systemkravene krav, så

- Installeret OS Windows XP SP 3 og senere,

- CPU Intel Core 2 Duo 1. 8 GHz eller lignende AMD

- Videokort, der understøtter DirectX 9c,

- Mindst 1024 MB RAM,

- 2 GB fri plads på harddisken,

- Indstil Microsoft. NET 3. 5 SP1 Framework.

Download spil, kan du spille helt gratis FireStorm. Også her er der handlefrihed. Du kan fange den flankerne af fjenden, ødelægge fjendens krigere og arrangere reel sabotage. FireStorm enorme kort online giver dig mulighed for at deltage i en kamp på én gang 64 spillere. Før du fremstå som en levende billede af masse kampe. Nå, hvor du vil finde den bedste måde at øge adrenalin i blodet?

Vælg, hvordan du ønsker din karakter til at spille FireStorm. Fire forskellige klasse. Det Ingeniør Assault, Sniper og Medic. Hero til at udvikle sig ordentligt, deltage i forskellige kampe og følge interessant mission. Alt dette bringer erfaring og giver dig mulighed for at vokse. På bekæmpe ydeevne og udseende påvirke den vellykkede udførelse af hver enkelt opgave. Efter alt, vil ingen tage dine juridiske Awards! Bleed din helt og begavet med unikke evner. Det er værd at nævne, at spillet har et talent træ, der kan slå en almindelig soldat i en superhelt.

Rart at vælge våben er bred. Her kan du finde næsten alle typer af moderne militære våben. Derudover er der et system af moduler giver dig mulighed for at ændre et våben. Tag dig tid til at indstille granatkaster eller lasersigte. Efter alt, vil det være langt mere tilbøjelige til at vinde.

Bliv det bedste af det bedste! Tage ordentlig stilling in-game placeringer. Demonstrere misundelig på alle dine færdigheder. Konkurrere på sundhed og har glæde af at få værdifulde præmier!

Et vigtigt element er et hold spil. Som de siger, at der er sikkerhed i antal. Så deltage i en klan, kan du opnå meget mere. Udover dig selv, kan du ikke deltage i klan krige, men med pålidelige medarbejdere - lige højre! Find dine venner og skabe et samfund, hvor at spille spillet online FireStorm er sjovt og behageligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support gruppe. Her er svar på alt det, der interesserer dig. Besøg russisk spil server - og du vil forstå, hvorfor det er så populært! Prøv det på din egen særlig erfaring. Lad dig alt godt dannet!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags