Flyv for Fun

Alternative navne: Flyff

Er du træt af den monotoni af hverdagen? Vil du flyve? Socialisere med venlige mennesker, uden frygt for at løbe ind bandeord? Så kan du - her. Flyv for Fun Online Game, anime sin hypnotiserende karamel, farverige og grafisk kvalitet, offentligt tilgængelige flyvninger og alle former for underholdning sammen med forskellige tests.

Dette er en gratis MMORPG at spille, hvor du ønsker at downloade klienten, men før - gå trin Tilmelding Flyv for sjov. At gennemføre den, hovedet til det officielle site og gå til den relevante side. Deltag i spillet Flyv for Fun kræver, at du udfylde nedenstående formular: navn, password, hemmelige svar, du vælger for dig selv, skal du indtaste koden fra billedet og accept af Bruger-aftalen, sammen med en forpligtelse til at opfylde forordningerne. Udfør. Du kan begynde at downloade klienten Flyv for Fun registrering giver også mulighed for at lære direkte fra de eksisterende sorter af tegn, så du kan beslutte, hvem der vil fortsætte med at erobre de lokale toppe. Generelt betyder flyff registreringen ikke kræver store udgifter af tid og kræfter.

Spil Fly for Fun Online selv er fabelagtig i sin essens, men ikke den letteste blandt MMORPGs. Path of den store kriger begynder ved alle lige. I begyndelsen at skabe en figur, kan du ikke vælge ham for ethvert erhverv eller klasse. Bare spille spillet Flyv for Fun online, fordi det er ikke mindre interessant. Men til niveau 15 vil have til at køre utrænede klapvogn, og kun han kan opnå, vil vælge et erhverv. En styrke over 60, fik du den specialitet. Du skal dog ikke være urolig: Leveling ikke tager for meget tid, og de "vinger" kan fås i begyndelsen af ​​spillet for at spille flyff I et sådant system af klasser og fag - det er kun et plus. Du får en tilstrækkelig mængde af tid til at udforske gameplayet der giver bestemme den mest komfortable stil af kampene. Det er uden hastværk du trygt beslutte hvem der skal spille spillet online Flyv for Fun - uanset læge, uanset om tanken.

Desuden online spil flyff ganske demokratisk i form af overgangen fra klasse til klasse. For eksempel kan en troldmand, kan du nemt "omskole" til Assist eller Acrobat, som er en måde, enestående i sin reneste form ... fordi mænd og tryllekunstnere (charmetrolde) - de er overalt, og de er standard. Og Flyv for Fun online ... akrobat udelukkende har specialiseret sig i den jurisdiktion varierede. Hvad det er interessant, fordi det er hans våben - hans fjender, vil han neutralisere eller bruge buer (brug for at udvikle fingerfærdighed i dette tilfælde), eller ... Yo-Yo (og her den kraft, gør ikke ondt!) Og hvis du beslutter dig for at spille på Fly for Fun Assist, så du - rent vand vogn. Med en tryllestav i hånden, kan du alle forbedre eller behandle, og handske - følsom bash. Det er på denne måde, vil du være i stand til at starte, før alle de samtidige bankende flere monstre. Hvad er meget værd, tro mig.

Og nu lidt om de vigtigste funktioner i flyff online - på flyvninger. Det vigtigste her, i modsætning til andre "dødelige" spil er mangfoldigheden af ​​køretøjer. For enhver smag - gyvel stupa bord. I butikken denne gode en masse. Alt, hvad der er nødvendigt - til at forstå teknikken for anvendelse og sejle. I Flyv for sjov leg er ikke specielt svært, men utroligt nice: og øjet er glad for, og sindet ikke er anstrengt.

Af den måde, om historien. Flyff spil fortæller historien om hendes verden Rondo blev skabt fem guder. I første omgang styre hans skabelse perfekt glæde dem, så de keder sig og besluttede at gå på pension, hvilket efterlader en keeper Rice. Hvilket, føler dig ensom, har bygget en veninder, der virkeliggør de kvaliteter af hendes egen. Alt den vrede og had fik Shadows, som straks brød væk fra Rondo af kontinentet, forlader hende til at svæve højt over jorden. Senere Madrigal resulterende ø delt i tre dele. Shadow formået at udvise fra øerne, men online spil Flyv for Fun «please» krigsefterladenskaber mod det onde - de monstre, og som bliver nødt til at kæmpe for det meste af din spilletid. På en god måde!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags