Fodbold legende

Alternative navne: Fodbold legende
Ordren er enkel, du skal først registrere, så installer programmet og start med at oprette din egen fodboldstjerne. Fodboldspillere kan sætte et unikt udseende:

  • facial features, op til at fuldføre en portræt lighed med den virkelige person;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu form, beskyttelse og personlig stil.

Gør din egen fodboldlegende, spillere kan straks gå på banen til træning. I denne tilstand er der ingen andre spillere, kun målvagter, der forvalter den kunstige intelligens, forresten, kun målmanden robotten i enhver tilstand, de andre spillere på banen, de virkelige mennesker. I træningstilstand er det muligt at mestre slag fra hele spilkampen, dribbling, alle slags passerer, forskellige feints.

regimes i spillet meget, ikke kun at spille og motionere. Spilleren kan oprette sit eget hold af venner, eller deltage i en eksisterende, for at oprette din egen klub, deltage i turneringer eller udføre opgaver, der vises i spillet hver dag. Akkumuleringen af ​​begge giver os mulighed for at udvikle en fodboldspiller, få titler til at øge hans hastighed, udholdenhed og andre fysiske egenskaber. Spillet har mulighed for at købe spilleren sportsudstyr, hvilket også påvirker kvaliteten af ​​hans spil.

Godt holdspil kræver koordineret arbejde hos alle atleterne, så du kan deltage i venlige kampe, praktisere kollektivt spil og placere på banen hver deltager. Spillere har evnen til at oprette flere spillere og vælge et tegn umiddelbart før starten af ​​spillet. Det understøtter også udveksling og salg af spillere. Alle spil kan gemmes og ses.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags