Football Manager

Alternative navne: Football Manager

Manager Fodbold online - er en sport online strategi, der vil være interessant for fans af fodboldkampe. Dette fodboldspil er udviklet af Sports Interactive og er en regulær serie, den berømte serie af fodbold Fodbold Manager, som startede tilbage i 1992 (under navnet Championship Manager). Dette spil var det første, at ledelsen har iværksat et fodboldhold ...

For at begynde at spille spillet online leder fodbold, behøver Registrering Manager fodbold, der er som følger: for at aktivere spil konto, du har brug fra hjemmesiden eller ved at klikke på dette link http://store. Steampowered. dk / about /, download online gaming-platform Steam, som du kan starte spillet. Det vil faktisk Registrér dit spil leder fodbold.

Systemkrav til installation af Internet platfomy Steam:

- Windows XP, Vista eller 7,

- 512 MB RAM

- Processor med en clock frekvens på 1 GHz eller bedre.

For Mac - Intel Mac, OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 eller nyere.

Det anbefales kraftigt mus med to knapper, og takzhe1 GB ledig plads på harddisken og

Bredbånd internetforbindelse.

Online Game Football Manager tilbyder at fungere som en fodboldtræner af en af ​​de fodboldklubber. Valget er bred, som du vil blive tilbudt mere end halvtreds lande på planeten, for det ville være at vælge en klub af de største ligaer over hele verden.

Online spil leder fodbold har et godt nok system for bistand og uddannelse. Takket være oplysningerne i dette system vil du være i stand til at forstå, hvad der foregik i dette spil. Trods det faktum, at dette system primært er beregnet til begyndere, erfarne spillere, kan denne information også være nyttigt, som manager fodbold online spil konstant bliver opgraderet, og hver gang det ser nogle nye muligheder. Med denne viden, vil du være i stand til at føre en mere vellykket og fulde spil.

I denne udgivelse, dette spil (manager Football 2012), har der været nogle nyskabelser og forbedringer. Her er det grundlæggende, som jeg inviterer dig til at møde

- Evnen til at lede, hvor og hvornår du vil,

- Mulighed for at deltage i overførsler og kontrakten

- Forbedret ydeevne Spejdere;

- Forbedring i visning af 3D-motor mekanisme,

- Mere intelligent interface,

- Intonation,

- Tilstedeværelsen af ​​en ny uddannelse regime.

Mere information om disse nyskabelser kan findes på den officielle hjemmeside for Manager fodbold.

Ud over disse nyskabelser, har spillet lederen fodbold online ændret betydeligt mange flere aspekter, såsom arbejdet i medierne, pressekonferencer, junior-system og system til at skabe nye spillere. Desuden var der ændringer i evnen til at integrere med sociale netværk, mekanik af de venskabskampe, ledergrupper, og endda nogle aspekter af spillet. For nærmere oplysninger om hver enkelt af disse aspekter kan du lære af en række videoer, der vil snart være tilgængelige på den officielle hjemmeside for spillet.

Spil spillet leder fodbold online du til at løse forskellige problemer og tage vigtige beslutninger, såsom for eksempel, der producerer på banen, og hvem der skal forlade på bænken. Du er nødt til at definere de legende taktik, foretage erstatninger, give instrukser, ser kampen ...

Som leder, leder fodbold spille du har i udførelsen af ​​deres opgaver og uden for banen. For eksempel: For at gøre udvælgelsen af ​​spillere til spil, deltage i overførsler, til at kommunikere med pressen osv.

I leder fodboldkamp bliver interessant, er det ikke underligt dette spil er langt en af ​​de bedste i dette segment. Så hvis du er interesseret i dette spil, vil fodbold registrering Manager giver dig mulighed for at føle sig som en fodbold pro!

Formålet med spillet, jeg tror, ​​du forstår, det er at vinde så mange trofæer cup!

 

Spiller også