Fodbold Masters

Alternative navne: Fodbold Masters

Hvis du er vild med sport spil, og fodbold - din hobby, så er spillet Football Masters vil hjælpe dig ikke kun bestå den kolde vinteraften, men også en varm sommerdag. Efter alt, er det sindssygt spændende projekt fra franske udviklere. Og selv til omfanget af den super populære FIFA dette projekt hidtil falder kort, lykkedes det ham at erhverve sin egen målgruppe, som holder ham hvert vågent øjeblik. Flot grafik og gameplay perfekt udført tiltrække spillere fra hele verden vil deltage i alles fodbold vanvid.

Fodbold Masters online - spil genre, som har oplevet vildt kritikere karakterisere som et MMORPG. MMORPG fodbold - interessant, er det ikke? I modsætning til de mere berømte fodbold spil online, vil dette projekt give dig mere magt. Så nu kan du ikke være bare en fodboldspiller eller en træner for en fodboldklub, vil du føle dig som en rigtig fodbold manager. Dit område af aktivitet er forbundet med fodbold, men spillet vil ikke behøver at tænke på taktik, bliver du nødt til korrekt bortskaffelse af de finansielle anliggender i klubben. Så finder du selv trukket ind i en verden af ​​politik og økonomi. Du bliver nødt til at engagere sig i ansættelsen af ​​nye fodboldstjerner, der beskæftiger sig med byggeri og finansielle taktik klogt administrere klubbens penge. Alle beslutninger alligevel vedrørende din klub skal passere gennem hænderne. Du - den mand, i hvis hænder magten er koncentreret.

Da dette er et typisk projekt online, (du sikkert allerede har måttet gætte selv) i Football Masters registreringsprocessen vil være nødvendigt at starte spillet. Den spillets interface er indrettet i fransk og desværre at det er umuligt at finde et enkelt ord på russisk. Men indbygget i enhver oversætter er nemt klare en barriere for misforståelser ved at give dig fri adgang til projektledelse.

Lige på hjemmesiden vil du være til rådighed for tilmeldingsblanket, efter påfyldning, som du kan begynde at spille fodbold Masters.

Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at mødes med venner fra tidligere udstationeringer udtryk (medmindre du er en fan af franske spil), men oversætteren vil bidrage til at klare dette problem. Du bliver nødt til at indtaste dit brugernavn, adgangskode og, ifølge traditionen, e-postkasse.

Play spil Football Masters vil være yderst interessant, fordi du vil ligge væsentligt større byrde af ansvar. Din primære opgave - at sikre velfærd for deres egen klub. Hvordan? du nødt til at tænke på det selv. Det eneste spor - i kampen mod alle gode. Så kan du kigge efter sponsorer, forbedre og udvikle stadion, ansætte de mest talentfulde spillere og deltage i forskellige konkurrencer.

Du vil være i stand til at deltage gratis Football Masters i alvorlige kampe og venskabskampe. Konkurrenter kan være dine venners spillere fra hele verden.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags