Forsaken World

Alternative navne: WORLD forladt, forseken WORLD, WORLD forseyken, forseken

Spil Forsaken World - denne MMORPG (massive multiplayer online spil med bevarelse af de egenskaber, der kan udvikles), skabt af studiet, som er kendt i hele verden - Beijing Perfect World. Forsaken World spil er blevet så populært og uden for Asien, ved udgangen af ​​2011 dukkede den russiske version af spillet.

For at begynde at spille Forsaken World Free

1) download-spil Forsaken World

2) for at registrere

3) Installer spil på din computer

4) Start spillet og skabe din karakter

Forsaken World registrering er blot at udfylde nogle få områder, såsom brugernavn, password, e-mail-adresse og nogle personlige oplysninger.

Når du ser mindst screenshots eller video spil, du vil helt sikkert ønsker at begynde at spille Forsaken World for at downloade klienten og fordybe sig i denne fantasiverden.

Efter registrering vil du nødt til at hente Forsaken

Ved at trykke

- Ved hjælp af en torrent-klient (for en tilstrækkelig bred kanal, vil det være omkring 20 minutter)

- Kommunikere direkte hente, er du nødt til at vente omkring 1. 05:00.

Spil Forsaken kræver installation på computeren

Størrelsen af ​​spillet fil 3. 6GB, hvilket betyder, den grafiske kvalitet og rigdom af plottet, så du bør tjekke systemkravene og tilgængelige plads på computeren!

Ira FW indfanger de allerførste sekunder af spillet af moderne grafik, hvor alle detaljer arbejdede ud til de små detaljer. Forsaken World online tillader forskellige fantastiske steder at besøge, rejser, udføre forskellige opgaver, vil du jage uhyrlige monstre tage forskellige farlige fangehuller, kæmpe med andre spillere i samme arenaer og dueller.

Forsaken World online spil består af fem løb: vesperiany, frangory, dværge, mennesker og elvere.

Af alle skabninger i denne verden Frangory er meget modig og modig. I denne race, ikke den kvindelige befolkning, mænd. Deres kroppe er lavet af sten, de er hårde som stål ånd, mod i hjerter brændende. I alle kampe frangory altid i spidsen, og dermed påtage sig hovedparten af ​​brystet. Ud over deres fremragende kampfærdigheder, de er fremragende smede. Men uden at se på hans styrke, fredselskende folk frangorov nok.

Mens den menneskelige race er meget militant, voldelig og har evnen til at organisere og tilpasse sig samfundet. Folk først og fremmest søge at sikre, at kende universet, de er meget kloge og udviklet alsidig. Repræsentanter for dette løb modige krigere og modige farlige mordere, også indflydelsesrige tryllekunstnere og præster er meget klog. I kamp, ​​vil de altid være en stærk fjende og pålidelig allieret magtfulde fjender og pålidelige allierede.

Mest mystisk race vil vesperiany. De er smukke som engle, for kærligheden er i stand til store ofre, og alligevel tilstrækkelig stærk og farlig. Med mennesker vesperiany praktisk talt ikke komme sammen, lever lukket og ikke indgå alliancer. Men sammen denne vidunderlige løb leve forenet og holdt kun sammen.

Race Dwarfs - den ældste og mest teknologisk avancerede gruppe af væsener, i kampen for at besejre den rasende havet er ikke let. Nisser vækst kom ikke, men de er meget tætbygget og hårdføre. hovederhverv - smedearbejde og minedrift. Magic gnomer foragter og ikke forstår, og hvis du ikke forstår det og ikke genkende det.

Elves - at repræsentanter for femte raffineret og sofistikeret løb, alt det, de bare ikke røre ved, det er præcis den samme fantastiske og vidunderlige. De elsker naturen og er klar til at give det hele på enhver mulig måde, selvom jeg nødt til at bruge våben.

Også i Forsaken World er der klasser: Warrior, defender, vampyr killer, Bard, Mage, Priest og pile.

I kamp, ​​soldater generaler lede tropperne. Defenders tage hovedparten, og beskytter alle allierede. Vampyrer er undvigende og list. Disse væsener er i stand til at banke en modstander forvirret under kamp. Killer kan lurer i skyggerne og på den mest uventede øjeblik strejke først. Tryllekunstnere har sosobnostyami styre vilde elementer, og konvertere naturfænomener i strejker. Præster kan helbrede og genoplive faldne helte i kamp. Pile har opsat syn og er i stand til at dræbe fjenden på afstand. Forhåbentlig vil spillet virkelig bringe dig glæde og du vil spille Forsaken World med taknemmelighed.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags