Fragorii

Alternative navne: Fragoria

Fragorii Online - browser-baseret multiplayer online spil, gratis, fra pennen af ​​Rusoftvar og genre relateret til RPG-spil. Ved gennemførelsen af ​​spiludviklere er trukket væk fra den standard fantasy tema, og, som det viste sig, med god grund. Online spil Fragorii perfekt for alle dem, der allerede er træt af de evige krig alfer og orker, dværge og udøde.

Deltag i spillet Fragorii tager ikke lang tid, og den proces, det er klart for enhver. Alt du behøver at gøre - for at indtaste kontonavn, e-mail-adresse og adgangskode sikkerhed for at få adgang til din konto. Spillet er en del af spillet bedriftens mail. ru, hvilket betyder, at det at have en konto fra andre spil af denne bedrift, kan du spille spil online Fragorii uden at registrere igen. Anyway, efter din e-mail-adresse e-mail, der bekræfter, at registreringen Fragorii færdig, kan du roligt starte spillet.

Det skal bemærkes, at Fragorii online spil, som du kan spille, ikke kun fra browseren i den tidlige udvikling af projektet, i tillæg til den browserversion blev planlagt og udgivelsen af ​​sin egen klient. I dette spil får du en dukkert i historien om vore forfædre - slaverne, føle deres identitet, for at nyde bygningerne træ med srubs som disse bliver en af ​​heltene, der er et godt alternativ til alle de helte keder-riddere.

Universet giver os Fragorii spil online, bare spækket med en række gåder og mysterier, bevarer gamle stammer mærkeligt fanget i spilverdenen tusinder af år siden. Meget alvorligt gider udviklerne af systemet med fangehuller, monstre, der er væsentligt højere end deres kolleger i styrke ved overfladen af ​​jorden. Men dette opvejes af en stor mængde erfaring og styrke af artefakter, der kan opnås som en belønning for deres udryddelse. Sootvetstvennoi flere penge kan du tjene ved at fjerne et par tilfælde. Alle disse mystiske orakler og mystiske ting i fangehuller - er resterne af en gammel kultur mystiske væsner besidder guddommelig kraft og fylde verden med et arsenal af forskellige Fragorii mysterier og hemmeligheder, som vil afsløre det til dig. Spil spillet online Fragorii appel til alle, der elsker interessante og spændende historier, fordi historien i spillet værdig til at blive kaldt næsten perfekt.

Tiden gik, Winter Springs blev udskiftet og uudforskede verden Fragorii pionerer begyndte at bosætte sig. Rejste store byer voksede og blev stærkt og hele civilisationer livet tilsyneladende justeres. Men på et tidspunkt, knusning alle levende og ikke levende eksplosion skete i den store spilverden, og ekkoet af det blev hørt i hvert hjørne af Magic Kingdom. Dette gav anledning til en kolossal eksplosion uudslukkelig ild, der brændte dag og nat, og slukkede så pludseligt som de dukkede op. Snart blev det klart, at en fiasko som følge af selve branden førte til det ukendte sted, som alle troede en dødsfælde, fordi alle kommer til ham, blev han tabt for evigt.

Efter nogen tid i riget Fragorii startede en reel epidemi, muterede dyr, og i bjergene direkte fra stenen begyndte vyrostayut krystaller, konstateringen af, at minearbejdere tilskrives dem til alkymister. Efter nogen tid, har forskerne lært at gøre fra denne mystiske race teleportatory.

Class-system i spillet er udformet således, at specialisering, som sådan, ikke findes i spillet. Der er kun to generelle klasser - kriger og mage, bestemmer din adfærd i kamp. Men alt andet - dette er din evne til at opbygge en kompetent taktik bekæmpe handlinger, og forudse modstanderens forhånd. Færdigheder i spillet implementeret, så du niveau, din karakter stiger en vis færdighed med hvad våben eller forsvar dygtighed.

Tjen erfaring kan være, ikke kun i kamp, ​​men også for visse opgaver. Lige udover belønninger i form af erfaring med held færdiggøre quests du kan få endnu et våben eller udstyr.

Fragorii lege, at du ikke kun vil behageligt, men også interessant, indfanger dens ægthed. Tilmeld dig og dykke ned i en verden af ​​magi og mystik Fragorii!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags