Fritz 13. Alle kan Kings

Alternative navne: Fritz 13. Alle kan Kings

Processor: PC Intel Core 2 Duo, 2. 4 GHz

RAM: 3 GB

Grafikkort: 512 MB

Fritz 13.. Alle Kings er - det er den sidste bruger modifikation seriøs skak program, skabt i begyndelsen af ​​80'erne i sidste århundrede. Om udvikling af et multiprocessor edb-program arbejdede bare to tyske ingeniør Franz Morsch og Mathias Feist.

Path Fritz 13

Fritz 13-programmet, som i dag kan købe nogen en amatør skak kampe og test dine evner i et af de ældste og mest komplekse spil skabt af menneskeheden, indtil for nylig kun blev brugt til uddannelse af professionelle spillere. Den første version af programmet, som blev en direkte efterkommer af Fritz Chess 13, blev oprettet i det 80 th år, og det tog omkring 10 år at skabe et fuldgyldigt computer modstander for de bedste spillere i verden. Allerede i 1995, en improviseret konkurrence blandt computer skak-programmer (gennemført og sådan) forbedret modifikation program kaldet Fritz 3 blev anerkendt som den ubestridte mester ved at besejre de mest avancerede i verden på det tidspunkt, at computeren Deep Blue. Efter blot syv år haft sin første konkurrence næste generation skak robot med en mand, der blev verdensmester i klassisk skak Vladimir Kramnik, og konfrontationen endte med en uafgjort 4-4. Et år senere, den konfrontation endte uafgjort med Garry Kasparov første tredimensionelle udgave af en skak-program. Første nederlag professionel skakspiller blev anvendt i 2006, og det blev alle det samme, Vladimir Kramnik, som mistede en af ​​de nærmeste forfædre Fritz 13.. Alle Kings er 4-2, lavet en alvorlig fejl i en af ​​parterne.

Kommercielle version

Efter triumf over en af ​​de mest talentfulde spillere i vor tid, er et edb-program vist, at retmæssigt indtager en førende plads i forskellige placeringer lignende programmer. I 2009 blev frigivet den første version af programmet til rådighed for offentlig brug, og to år senere kom den første kommercielle modifikation og Fritz 13, som kunne købe nogen og uafhængigt tester deres styrke i konfrontation med en af ​​de stærkeste skak robotter skabt af mennesket.

Venlige robot

Fritz Chess 13 forskellige praktisk og intuitiv brugergrænseflade med en lang række indstillinger, herunder ændringer i strøm niveau på computer modstander, flere varianter af skakbrikker. Desuden kan brugeren ændre skærmen ved at vælge mellem tredimensionale og todimensionale synspunkter. Alle bevægelser vil blive registreret i løbet af spillet, og du vil altid være i stand til at vurdere, hvor en fejl eller omvendt, spillede godt. Alle resultater kan eksporteres til nærmere vurdering. Spillet er mere end 10 magt niveauer af computer modstander, skifte mellem hvilke du selv vil justere sin effekt, forbedre deres færdigheder spil.

Uddannelse

For nybegyndere skakspillere, og for dem, der ikke har noget imod at forbedre deres færdigheder, spillet har at byde på mere end seks timers uddannelse videoer, i udarbejdelsen af ​​som blev overværet af internationale professionelle trænere og verdensklasse spillere. Det er tilgængeligheden af ​​undervisningsmaterialer og gøre en skak-program er ikke kun en vidunderlig måde at tilbringe tid i en konfrontation med en værdig modstander, men også en stor tutorial, der kan i praksis at forberede dig til ethvert møde i skakbræt.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags