From Dust

Alternative navne: From Dust

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4 GB

From Dust - et strategi spil i realtid med nogle arcade kontrol. Fra starten, vil vi føle sig lidt idol, der tror på en lille gruppe af mørklødede indfødte. Passage af spil From Dust vil altid være ledsaget af screeninger af de fleste indiske ritualer afholdt i din ære. Så snart du høre de velkendte melodier, vil du se et dusin fattige indfødte, du kender - de har brug for din hjælp, din støtte og den støtte, fordi de tror på dig, stole på dig implicit.

Høj målsætning

From Dust, der spiller en meget interessant og spændende, fortæl os om det store mål smuglokozhih indfødte, som har brug for at finde og udforske arven fra forfædre efterladt hele spilverdenen. Her og hemmelige færdigheder, der lader dig styre naturens kræfter og vigtig information om verden. I deres søgen efter at arv, vil du sammen med deres menigheder lære dusinvis af separate øer, hvor du rent faktisk har at vise, hvad en rigtig Gud.

Effekt

Alle walkthrough From Dust vil blive fyldt med demonstrationer af force guddom, hvor vi vil ændre terrænet, så lad floderne tilbage, plante træer og haver i ørkenen og dræne sumpe. Men den indvirkning på vores børn, vi desværre kan vi ikke. Det eneste, vi kan gøre, er at lade dem vide, at vejen til den nærmeste alteret, hvor den næste besked er gammel, låst og er nødt til at vente. Det er disse altre og portaler, der kan sende os til en anden ø og er det vigtigste formål med hver af spillets niveauer. I alt på hvert niveau er fire sådanne altre og en pass til det næste niveau. Adgang til dem er lukket, og du er nødt til at gøre alle hans guddommelige dygtighed til at holde deres loyale indfødte til næste besked. Ændre spillets verden vil være muligt med en lille cursor placeret i midten af ​​skærmen. Hvis vi ønsker at gøre en oase, ørkenen er nok til at hælde vand hvis det er nødvendigt for at gøre søen, derefter med sand segl ud af bugten, og så etc. Hjem og det største problem, gøre beboelige området omkring altre totem og bane vejen for den næste.

Elemental Power

Oprindelig From Dust, spille, der ikke ville være meget vanskeligt for ikke at blive sat, før spilleren alvorlige problemer. Men med udviklingen af ​​plottet, vil de kræfter af naturlige elementer glide mere seriøse tests, og de sidste dages guddom nødt til at svede alvorligt. Stærke strømme let spredes lys sand dæmninger og uvenlige flora vil levere en alvorlig ulempe. Brand vil antænde træer rundt, sprængning og vand vil briste fra varme og alle disse specifikke karakteristika skal anvendes. Vilde bomber vil være et perfekt værktøj til at lægge afleveringer i klipperne. Undervejs bliver nødt til at se nøje og deres menigheder, at bryde deres afvikling nær en af ​​altre. Deres lille bygd er bare en magnet for naturkatastrofer og dig som deres mæcen guddom og bør være på tide at se på mulighederne for at beskytte dem. Efter mistet landsby vil være en fiasko for din mission.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags