Future Torpia

Alternative navne:

Spil Future Torpia vil blive overført til dig i den nærmeste fremtid. Denne strategi kommer fra Tyskland. Fantasy blandet med virkeligheden, gør du længe at få begejstrede for dette spil. Du er nødt til at bygge nye bygninger, bygge befæstninger, udvikle kompetencer og få ny viden. Behagelig er det faktum, at i fremtiden Torpia online behøver du ikke at installere yderligere filer umiddelbart efter registreringen, vil du være i stand til at starte spillet.

Du vil være i stand til at dekorere din planet efter din smag. Ked af, at bygge nye bygninger og bringe dem tættere på det maksimale for at hans idealer. I spillet skal du indtaste hæren, bygge kaserne for tropper og forberede dem til service. Nu vil du være i stand til at kontrollere deres fremtid i Thorpe.

Ligesom i de fleste øjeblikket eksisterende online-spil, er Future Torpia registreringsprocessen kræves, ellers vil du ikke være i stand til at få adgang til spillet. Trods det faktum, at alle spillets interface er vist i tysk vil hver mere eller mindre erfarne gamer behandle forvaltning. I princippet i øverste højre hjørne af skærmen er der et afkrydsningsfelt ændre sprog, men i øjeblikket er det forbliver inaktiv. Lad os håbe, at dette er bare mangler tilstanden beta (netop i denne fase af udviklingen af ​​spillet er nu), men i fremtiden vil alle blive fastsat, og de russisktalende spillere vil også være i stand til at føle sig godt tilpas.

1. Til at begynde registreringen skal du følge linket «Jetzt Spielen», beliggende i centrum af spillet skærmen.

2. Fra følgende link, vil du se, før du åbnede tilmeldingsblanket på den øverste linje, som kaldes «Benutzername», skal du indtaste dit brugernavn - det navn, du vil være i Future Torpia spille, og du vil se alle de spillere, så du vil håndtere systemet.

3. Line «E-mail», som du nok kan gætte dig selv, bliver du nødt til at udfylde din adresse gyldig e-mail.

4.. I det næste felt skal du registrere din unikke adgangskode for at logge ind på din personlige konto. Prøv at gøre det så sikkert at fortsætte med at spille spillet Future Torpia var sikker, og du er ikke bekymret for, at din konto kan blive kompromitteret af svindlere.

5.. Den næste fase - valg af race. Spillet er tilgængeligt to løb: Mennesker og Shivanery. Mere information om løbene vi vil diskutere nedenfor.

6. For at kontrollere at systemet kunne være afsluttet, bliver du nødt til at acceptere og accepterer alle betingelserne i brugeraftalen, at du kan lave et flueben foran sættet sætning «Ich habe dieAGB und ...».

7. Kontrollere rigtigheden af ​​påfyldning, skal du klikke på "Spil Online Free", eller rettere en stor grøn knap, der hedder "Jetzt gratis mitspielen». Du vil modtage en bekræftelses e-mail, skal du klikke på det medfølgende link, den indeholder.

Som nævnt ovenfor, spillet er til rådighed i to racer:

1. Personer.

2. Shiva.

Hvis folk alle dybest set klar, taler om Shivas, er det værd at bemærke, at denne fire-bevæbnede udlændinge, tilbedende dekorere alt omkring mønter, perler og sløjfer. Spil Future Torpia gratis nogen kan! Prøv det og dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags