Fodbold uden regler

Alternative navne: Fodbold uden regler

Fodbold uden regler - computersimulering spil. Mere præcist indenlandske fodbold simulator, kaldet, i oversættelse, Urban Freestyle Soccer. Fodboldkamp uden regler blev offentliggjort i 2004, for fans af gratis fodbold. Hvis du kan lide at spille fodbold med mine venner i gården, så er dette for dig, men her i den virtuelle verden. Men alt for virkelige nok til detaljerne. Spillet bliver ikke over mange år endnu multiplayer erhvervet deres fans et bestemt interval.

Spil Urban Freestyle Soccer ikke kræver en større indsats. H er stadig en smule bekendt med gameplayet, før spillet er værd. Besøg, hvor du se en video anmeldelse af spillet, og derefter på samme sted og kan downloade fodbold uden regler. Og, selvfølgelig, læse denne anmeldelse indsendt.

Hent Fodbold spil uden regler, har måske ikke meget mere kompliceret end selve gameplayet.

Det hele er virkelig, hvad der sker på amerikanske gader og stræder, hvor at spille det såkaldte fodbold. I et spil med ingen regler at spille fodbold du står på den karakter, hvilket i sig selv. Holdet skabte en kampagne, til stede på legepladsen. Hele spillet foregår uden nogen særlige regler. Den vigtigste og den eneste regel er gyldigt mål - scoret, da målmanden.

Profit, ikke mærkeligt, eller øl, eller bare din viden, du har vundet. Stille og roligt.

Omkring dig regelmæssig, standard amerikansk markedsplads, et eller andet sted i gården. Fødderne, selvfølgelig ikke græsplænen og bare jord med gruber forekommende. Gates udgør en noget lignende til dem. Væggene kan males med graffiti. Og almindelige mennesker omkring dig, lytte til rap fans og drikke øl. Hver spiller kan udføre forskellige tricks med bolden i bytte for en vis mængde point.

Spillet har også en række funktioner, som jeg ønsker at fremhæve:

• tradition,

• Hold;

• indstilling;

• bold;

• kommentator,

• træning.

Traditioner - en delmængde af den urbane traditioner spillet fodbold.

Hold - hvert hold har sine egne funktioner og særlige kvaliteter.

Decor - super realistisk, der matcher de virkelige gader, gårdspladser, sites.

Ball - fra Adidas, som har været involveret i VM i Korea og Japan.

Kommentator - det nonstandard udtryk.

Træning - Mode til at udforske de snørklede af spillet.

Alt sammen i sidste ende får temmelig spændende legetøj. Uden særlige gameplay, men grundig handling enkelhed uden regler.

Med hensyn til grafikken i spillet Urban Freestyle Soccer, det er på et højt niveau. Flot billede af spillet og alle de tegn, men alle omkring er ikke klarhed. Bevægelse af spillere i den bedste måde, især når der udfører komplekse stunts banke bolden. Musik, uden tvivl, en slags - rap. Den slags musik fans samles på banen.

Mærkelig følelse, når spillet har ingen regler. Lege og slappe af, men til at begynde med hast Urban Freestyle Soccer spil download site.

Godt spil! Tak for din opmærksomhed!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags