Galaxy Life

Alternative navne:

En anden repræsentant Plinga Play spil Galaxy Life. Som mange allerede har kender, kan denne serie af spil ikke smile selv skeptikerne. Essensen i spillet er smerteligt enkel, og grafik og sød natured nastolno, der lærer fra deres børn om spillet, og ofte forældre begynder at registrere og spille. Faktisk dette spil - den perfekte måde at slappe af og tilbringe tid uden at tænke på meningen med livet svært og frustrerende sin egen fantasiverden. På nogle måder, Galaxy Life online smager af mange online-applikationer VKontakte og Facebook. Det vil sige, simpelthen sat, dette spil er en vidunderlig måde at tilbringe din fritid til gavn for sjælen!

Og ja, som det sker i næsten alle online spil, Galaxy Life nøjagtig registrering er også påkrævet. Registreringen kan forenkles i tilfælde af at du tidligere har haft til at beskæftige sig med spil Plinga, og du har afviklet i systemet konto. I dette tilfælde kan du blot logge under sine tidligere indspillede data og starte spillet. Og i tilfældet med alle spil fra Plinga Spil du ikke har noget ekstra hentet og installeret, vil det være nok bare at have en konto. Hvis du ønsker at teste spillet, skal du klikke på "Prøv det."

1. Hvis du er ny til dette system, vil du nødt til at registrere. Hvis det ønskes, kan enhver spiller logge ind med din konto til Facebook. Hvis du ønsker at binde spillet for det sociale netværk, du ikke gør det, vil du udfylde tilmeldingsblanketten.

2. Alle design af spillet er blevet mere overkommelige, du kan skifte sproget på hjemmesiden på russisk, hvilket kan gøres ved at ændre afkrydsningsfeltet i øverste højre hjørne af spillet vinduet (bare spillet vindue).

3. Tilmeldingsblanket vil blive leveret til dig lige i centrum af spillet skærmen. I øverste felt i formularen (feltet "E-mail") nedskrive din e-mail-adresse.

4.. Der er tradition for, linjen "Password" udfylde adgangskode til din konto.

5.. Indtast dit kaldenavn i linjen "User Name".

6. System til at tro på dine gode intentioner, og du hurtigt begyndte at spille spillet Galaxy Life, er enige med reglerne for brug af systemet og bruger-aftale. Det kan leveres til den relevante linje foran en skovflåt.

7. Hvis du ønsker at modtage fremtidige e-nyhedsbrev fra injektionsstedet kan følgende linie kryds, men hvis ikke - lade boksen være tom.

8. Alle udfyldt og kontrolleret for korrekthed? Klik på "Registrer".

Indtastning af spillet, vil du automatisk finde dig selv i nogle helt nyt system. Ejer du en lille jordstykke, og som senere vil du ønsker at beskytte. Udvikle struktur, fordi de vil bringe dig overskud i spillet. I det hele taget spiller Galaxy Livet er enkel og klar og grundlæggende uddannelse, du vil passere nemt. Inviter venner fra Facebook og andre sociale netværk, fordi bedre sammen. Ud over gratis at spille Galaxy Livet kan være nogen. Skynd dig at se!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags