Ganja Wars

Alternative navne: Ganja Wars

Online spil GanjaWars - gratis browser baseret strategi rollespil kategori RPG. Virtuel kopi af gangster verden udviklet af OOO "MediaSite". På trods af de krati titel GanjaWars online godkender ikke ulovlige stoffer, og opfordrer folk til at bruge dem. I 2003 online spil tog en førende position i nettet, og siden da dens vurdering ikke er faldende. Alt dette takket være originaliteten af ​​projektet, som er i stand til at interessere mange gamere. Dirty, brutal verden af ​​kriminalitet gøre dig til en deltager i de blodige skyderier og mafia opgør. GanjaWars online spil - det er en enestående mulighed for at realisere deres strategiske muligheder, for at vise alle modet og evnerne til at demonstrere kampevner. Kom ind i denne modbydelige verden for at overleve i det og hjælpe med at etablere GanjaWars registrering. Dette spil er tilgængelig for næsten alle, takket være sine uprætentiøse systemkrav:

1) Operativsystem Windows 2000, XP, Vista

2) Processor Intel Pentium I 200MHz

3) Hukommelse 32 MB

4) Har en video card er ikke nødvendig

5) Internetforbindelse

Til at begynde GanjaWars spille, ikke nødvendigt at downloade og installere spillet klienten. Deltag i spillet GanjaWars - det er bare at udfylde tilmeldingsskemaet. Behov for at indtaste følgende oplysninger:

1) navnet på spillet karakter

2) Mand eller kvinde sex

3) lave et kodeord (bekræftet af genindførelsen)

4) Antal billeder malet af en professionel designer

Register GanjaWars efter indførelsen af ​​de nødvendige data byder endda vælge det våben, du ønsker at starte spillet. Foreslået karakterisering kan du læse i det samme vindue. Så kan du tage to eller Makarov pistol eller en Kalashnikov riffel, sniper rifle, eller "Mini-Dragunov" eller Winchester 1200 shotgun. Definerer travlt, og fremad - styrte hovedkulds ind i de raser begivenheder gandzhubasovskih krige.

PvP-system består af følgende kampe:

- Tekst kamp

- Grafisk kamp

- Quest War

Tekst kæmpe nemmeste og korte. Internet trafik er ganske lille. Ansøgning taktik her er næsten umuligt.

I grafisk kamp kan allerede være på skærmen for at se spillerne. Grafik fremmer en realistisk opfattelse af kampen, og så meget mere interessant kamp grafisk tekst. Du får mulighed for at realisere deres strategiske planer. Fight komplicerede forhindringer, men er også tilgængelige forskellige krisecentre.

Quest krige udkæmpes på en fjerntliggende ø, som er under beskyttelse af fjender. Men hvis du beslutter at slutte sig til kampen og kom ud af det en vinder, værdigenstande og et nyt niveau for at blive din legitime belønning.

I denne spille spillet online GanjaWars, kan deltage i sådanne grupper kæmper som enkelt slag (modstander vælger selv), duel (feature - forbud dodge), almindelig (op til 30 medlemmer), gade (mål - fik fat i penge, erfaring og skill points), angrebet på ejendommen (to syndikater mod hinanden).

Selvfølgelig ubevæbnet umulig at spille GanjaWars. Valget her er ganske bredt:

- Gun

- Sniper rifler

- Automatisk

- Pistols

- Haglgeværer

- Grenade

Gør en masse pistolskud. På grund af dette et par kugler alle er nøjagtig selv påføre skade til fjenden afgik.

Sniper riffel kan skyde igen, men ganske stærke. Fordelen ved dette våben er evnen til at skyde langvejs fra og trænge nogen rustning.

Automatic er en krydsning mellem et maskingevær og en snigskytteriffel. Også ganske effektivt våben.

Pistols kan blive destruktive kraft i de rigtige hænder. Især fordi i hver hånd, kan du tage en pistol til at bruge dem på samme tid.

Haglgeværer har endda et lille udvalg, men er uundværlige i nærkamp.

Grenade også bruges på tæt hold, men på et skud rammer flere fjender.

Ud over våben, GanjaWars online spil giver spillerne besidder genstande af moderne kommunikations-og transportmidler. Dette kan være en mobiltelefon, bil, båd og meget mere. Disse ting øger bekæmpe karakteristika af den karakter.

Naturligvis intet, du ikke får noget overhovedet. Derfor, for at kapitalisere på de nødvendige ting og anstændige ammunition Arranger til at arbejde, eller gå handel. Den økonomiske del af spillet indebærer forskellige typer af egenskaber. Disse objekter tjene som minedrift, forarbejdning og fremstillingsindustrien. Til at begynde at samle nogle kapital, skal det arbejde i minerne, fabrikker eller handel terminaler. Dit arbejde vil blive udbetalt hver time. Der er en chance for, at otpahat put, kan du købe din egen venture. Stræber efter at etablere deres virksomhed til at opnå magt og indflydelse i underverdenen.

Spille spillet online GanjaWars vil du, bevæger sig gennem niveauerne. I begyndelsen, er dine chancer for blot minimal. For eksempel på de tre typer af kampe, kan du kun bruge tekst. Op til niveau 5 har et lille udvalg af steder, du arbejder på en uranmine, og dette stykke arbejde, du ser, er ikke let. Men med stigende niveauer er ved at ændre sig radikalt. Nye perspektiver. Allerede ved den 10. niveau tegn til højre kvalitativt ændre sig. Så du kan, for eksempel, er nu selv vælge, hvilken kæmpe for at deltage. Efter alt, de bliver tilgængelige. Også det er muligt at deltage i et syndikat.

For at begynde at spille lige nu og sørg GanjaWars - et anstændigt spil for de stærke, smart, fed, udgående mennesker, der ikke skræmme vanskeligheder. Nyd og være stolte af deres resultater! Lad held aldrig vende sig bort fra dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags