Garbage Garage

Alternative navne: Garbage Garage

Spil Garbage Garage er en browser-baseret online spil, som vil tillade dig at tage på de udfordringer, ejeren lossepladser. Så du har besluttet at åbne sin egen dump. Men, selvfølgelig, i denne garage Garbage Garage online , som i det virkelige liv, er du nødt til at starte i det små, og helt fra begyndelsen. Du vil skille biler, som vil blive leveret til din dump handel med bildele og konsekvent udvide dine ejendele. Oplev den fascinerende verden af ​​spillet Garbage Garage online .

Før du spiller Garbage Garage, at din computer opfylder systemkravene krav såsom: frekvens processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Video Card - 128MB.

Tilmeld Garbage Garage i spillet vil ikke tage dig meget tid og let:

1.                   På hovedsiden skal du vælge punktet "Registrering",;

2.                   Indtast navnet på den karakter,

3.                   Indtast en sikker adgangskode,

4..                   Indtast en gyldig e-mail-adresse,

5..                   Vælg "Registrer" og Garbage Garage registreringen er afsluttet.

Spil Garbage Garage gør du føler ejerens egen losseplads. Der, i et stort udvalg af reservedele, kan spillerne skabe deres egen dump, men en af ​​de mest attraktive destinationer Garbage Garage online er at udvide lossepladsen og indstillinger. Spillere kan bygge en række bygninger og genstande, hvilket gør dem unikke i en losseplads. Spillere kan endda invitere dine venner til at teste deres lossepladser Garbage Garage online og udveksle tips til at øge.

I begyndelsen af ​​din rejse, du vil have en lille gård og afmontere billige biler. Afhængigt af dine lederevner, kan du spille spillet og Garbage Garage smede en succesfuld virksomhed og i sidste ende være i stand til at tiltrække flere kunder. Flere kunder betyder det, at du er i stand til at tiltrække flere kunder og tjene flere penge ved at nedbryde andre typer køretøjer såsom både og helikoptere i spillet Garbage Garage.

Skrot fra biler, helikoptere og andet udstyr kan konverteres til kontanter efter salget af deres forskellige kunder. Spil Garbage Garage byder på masser af interessante funktioner, bortset fra modernisering og udvidelse af din lossepladser, du har mange andre muligheder: climb fra niveau til niveau, så de køretøjer, der ankommer til din deponering, vil blive mere og mere eksotiske. Dele, som du vil ikke kun give dig mulighed for at øge din handel, men vil også give dig mulighed for at oprette dine egne biler i Garbage Garage online . Byg din egen bil fra forskellige dele og bruge det til at deltage i konkurrencer.

Selvfølgelig selve spillet Garbage Garage helt kredser omkring dine lossepladser. Her vil du spille og Garbage Garage rode med din maskine, og dermed øge din karriere som mekaniker specialist.

Du kan endda være i stand til at bygge sin egen bil ud for chips, kan du gemme spillet i Garbage Garage. Du kan udstyre din bil med et stort udvalg af emner, hvilket gør det en af ​​de hurtigste rides i spillet Garbage Garage online . Så kan du tage din bil og kører fantastisk, samt konkurrere med andre spillere i enestående PvP , hvor den bedste bil spil Garbage Garage vinder.

Spil Garbage Garage er unikt MMO strategi, der tager genren næsten uberørt i online rummet. Indtast denne unikke spilverden Garbage Garage online og drive sin egen losseplads, skabe en unik bil og konkurrere med andre spillere fra hele verden.

 

Spiller også