Gardens of Time

Alternative navne: Gardens of Time

Gardens of Time spil, som er en af ​​de mest populære gratis spil (HOG) på internettet. Dette spil er der ingen grund til at downloade, kan du spille Gardens of Time online gratis direkte i din browser.

Du kan besøge nogle historiske steder - er væggene i Troy, trin pyramiderne i Egypten, Clock Tower of London og de hængende haver i Babylon i søgning af forskellige objekter.

Gardens of Time Online indeholder hundredvis af timers gratis indhold, herunder fire forskellige game modes. Spillere kan også være venner, opfordret dem til at være på de vigtigste punkter, sende dem gaver og invitationer til at deltage i private haver og venner til at hjælpe dem med quests.

Gardens of Time registrering foregår på engelsk, som stedet af spillet med en engelsk grænseflade.

For at gøre en registrering skal du bruge:

1. Gå til hjemmesiden for spillet Gardens of Time.

2. Klik på « Log på » .

3. Indtast adressen på din postkasse.

4.. Det næste skridt - indtast adgangskoden.

5.. Hvis du ikke har din konto, skal du følge nedenstående beskrevne handlinger.

6. Skriv adressen på postkassen.

7. Indtast adgangskoden.

8. Pull-down listen dag, måned og fødselsår.

9.. Tryk « Start med at spille » . Efter at have gjort denne klikker anerkender du, at du accepterer at alle regler i spillet.

Gardens of Time iphone - denne version af spillet er designet specielt til iPhone.

Afspil Gardens of Time Du er sådan tegn:

1. Alistair Wells. Han er din partner og mentor. Hans offentlige tiltag for samfundet er præget af åbenhed og uhyggelig arbejdsmoral. Han har tendens til at holde sig på samme måde, som den vedrører personlige forhold.

2. Eleanor Lansing Purlieu. Hun er en mangeårig medlem af Society af tid. Hun voksede op i bekvemmeligheder i form af matriarkat, og ofte handler i overensstemmelse hermed.

3. Richard Wakefield. Han snu karakter fuldt ud i stand til at genvinde tid og tendenser. Han er lokal for hver. Mange hændelser bragte ham mistillid mange af hans kolleger.

4.. Lulu Milton. Hun fashionista og det har en stor frie ånd . Det er ikke beskedne pige , Lulu pryde sig ekstravagant tøj fra forskellige tidsaldre tid.

5.. Quincy Bolthouse. Han er Victorian geek . Hans strålende sind og vrøvl indbragte ham rolle Chief teknolog .

6. Megan Kher. Hun er andre nylige karakter i samfund fra baggrund privilegier [_13_ ], at den ville ikke ønsker diskutere. Dens relativt friske ansigt er ikke så meget kendt.

Gardens of Time, kan du spille gratis. Og husk det vigtigste for det spil, du behøver ikke at downloade noget ekstra. Du kan nu starte spillet og nyde dens specielle effekter.

Gardens of Time Online - en af ​​de mest spændende spil i hemmelighederne historie, legendariske steder.

Indtast verden af ​​haver Time, få en masse uforglemmelige oplevelser og sørg for, at den verden, at historien er fyldt med en masse mysterier og hemmeligheder.

Held og lykke til dig i dette mystiske spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags