Gatling Gears

Alternative navne: Gatling Gears

Systemkrav:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Gatling Gears - arkade skydespil, som foregår i en verden skabt af alle kanonerne af stil steampunk. Denne aktion er helt indesluttet i en shell spil, regeret af reaktionstiden, nøjagtigheden af ​​afspilleren og den kaliber af din pistol. Gatling Gears spil fortæller historien om, hvordan sparsomme som en stor Empire ønsker at få deres hænder på alle verdens rigelige ressource, bruger nogen midler og metoder, der ikke ringeagt dræbte alle, der vover at vise modstand. Men i universet Gitling Gears umuligt uden helte, og der var en person, der har besluttet at udfordre den blodtørstige imperium. Ved roret i hans kamp gangrobot hovedperson ved navn Max Brawley tør stoppe fremrykningen af ​​angriberne.

Gameplay

Gatling Gears, som bliver nødt til at spille hurtigt og præcist, består af flere lag, og hver af dem vil du nødt til at forvente en enorm bunke af fjender. Hver af de fem kapitler missioner Gatling Gears er bare vrimler med fjender og de skal destrueres på en mand, ellers vil du ikke være i stand til at videregive. Vi vil bede spread kaserne, bringe ned et vandtårn, eller sprænge flyvepladsen, men vi vil altid bede om noget til at bryde, sprænge eller ødelægge. Gatling Gears spil adskiller en stor række forskellige formål, så vil vi mødes og granat løfteraketter, og tunge bombefly, og tog, som alle vil blive suppleret af minefelter, gravemaskiner, smide enorme logfiler og klassikere i genren - en enorm, besætter halvdelen af ​​placering chefer ved udgangen af ​​hvert af niveauerne. Gatling Gears, lege, at vi kan kun begrænsede muligheder for pels - pulamety, bazooka, Grenade Launcher og særlige færdigheder som en særlig trykbølgen, der ødelægger alt omkring. Wave, et meget stærkt våben, og derfor er kun en gang pr mission.

Forbedringer

I nogen af ​​de steder, Gatling Gears spredt guldbarrer, som er værd at samle med den største omhu. Tjente penge, så du kan bruge i butikken, tilgængelige før hvert niveau. Element i denne butik er den stigende udførelsen af ​​dine arme eller pels rustning. Men det er ikke alle, vil besejrede modstandere skænke dig speciel bonus-nødder, for hvilket alle de samme butik kan du købe en speciel forbedring og udsmykning til din pels. Godt som nødder kan købe hånd dyr til hakkekød for dig gennem hele spillet niveauer. Dynamisk og fuld af drive spil har co-op mode af spillet, når du kan spille missionen vil finde sted i selskabets anden spiller, i hvilket tilfælde spillet vil være en ny karakter - en niece af Max, som også er en virtuos vil håndtere hans walking-kampe robot. Alle fordele i spillet supplerer næsten perfekt visuel performance, hvor de rige og farverigt billede er stabil glimt af eksplosioner og susende forbi hovedperson skaller i forskellige størrelser og kalibre.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags