Gladiators

Alternative navne: Gladiators

Online spil Gladiators er et gratis multiplayer browser spil med RPG elementer, der er sat i det gamle Rom. Gladiators kan spille på enhver pc eller laptop til enhver tid. Standard registrerings Gladiators i spillet vil tage dig et par minutter. Du går til spillets hjemmeside Gladiators online, skal du vælge fanen for at spille og gå til Registrering Gladiators. Udfylde et spørgeskema, hvor der kræves felter til registrering er brugernavn, e-mail, køn, sprogspil, bopælsland og adgangskode. Efter at stifte bekendtskab med reglerne i spillet ved at klikke på knappen for at registrere. Nu spiller gladiatorer er tilmelding afsluttet. Kontrol i Gladiators online, du som ejer af en gladiator-skole, køb og træne slaver. Du vil deltage i forskellige turneringer, hvor professionelle gladiatorer vinde eller dø med værdighed, rose dig.

Gladiators spil online giver dig mulighed for at se på de gladiatorer. I spillet kan du bygge bygninger, for guld og købe flere gladiatorer. Penge kan bruges ikke kun på gladiatorer, men også på deres arme. Gladiators nødt til at ansætte læger og lærere. Hver af soldaterne har sine fordele og ulemper ved at studere, som du kan gøre ham til en rigtig helt. Spil spillet online Gladiators interessant, fordi turneringer der afholdes hver dag, og for at vinde dem, du får penge og priser. Spillet er ganske dynamisk og interessant. Navne gladiatorer kæmpe deres vej og type våben, i de fleste tilfælde har et komplet sortiment af historiske data, der indikerer en seriøs tilgang til spiludviklere Gladiators online.

I spil Gladiators der er ti typer af gladiatorer, som hver er så tæt på virkeligheden i tiden. Her kan du finde Gladiator med løg og trefork, hest eller vogn, sværdkæmper eller Spearman.

I Gladiators interessant at spille, da spillet giver mulighed for kampen mellem de to skoler på tre typer af arenaer:

• match (en kriger fra hver skole)

• slag (op til syv gladiatorer fra hver skole)

• kamp for overlevelse (en fra hver gladiator skole, i stedet for taberen kommer en ny gladiator. Kampen fortsætter, så længe en af ​​parterne ikke slutter gladiatorer)

Spil Gladiators online kan også kæmpe for provinsen i det gamle Rom, styre og økonomi hans Ludus (opbygge netværk af bygninger, indtægter), til at organisere turneringer laug, købe indlæg Senatet og andre fordele. Du kan ganske godt til at udvikle deres forretning. Fremragende grafik og funktionalitet online spil Gladiators, vil ikke efterlade nogen ligegyldig.

Spil spillet online Gladiators bliver interessant, er at alle fans af online spil, såvel som beundrere af den atmosfære af voldsomme gladiator kampe. Online spil Gladiators velgennemtænkt og interessant i naturen. Gladiators online vil give dig mulighed for at vende tilbage til den æra af antikken og til fuldt ud at nyde dens atmosfære. Hvis du ønsker at føle sig som en romersk patricier, så skynd dig at registrere!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags