Verdens gladiatorer

Alternative navne: Verden Gladiators

Historiske multiplayer online rollespil spil World gladiatorer giver dig mulighed for at opleve for dig selv, hvad man skal være på scenen i en dødsensfarlig kamp, ​​når på spil, er ikke kun det ry, men også livet i almindelighed og hvordan almindelige gladiator lykkes i denne komplekse og ofte uretfærdige virkelighed . Hovedformålet af afspilleren - forfremmet til status af en kriger imperium. I spillets verden af ​​gladiatorer online fin balance opretholdes i tidsplanen - en vellykket kombination af elementer af 2D-og 3D-animation, god i usability farver, tilgængelig brugerflade og interessante billeder. Kort sagt, for "wrap" udviklerne forsøgte deres bedste. Men i en verden af ​​gladiatorer bør spille, og på grund af "fyld" som godt. Hun er her på - rig historie, det oprindelige spil mekanik og kampsystem, evnen til at udvikle en karakter på mange måder, og alt dette med humor og tematisk (historical) måde.

Med hensyn til systemkravene af spillet i form af den ønskede konfiguration, såsom på deres officielle hjemmeside er angivet. Kun indiceret at spille spillet online-verdenen gladiatorer foretrukne browser Google Chrome, og på en pc, skal du have Adobe Flash Player version 9 eller højere siden.

Deltag i spillet World of gladiatorer - anden original chip udviklere. Opret din konto bliver en form for dialog mellem dig og krønikeskriver Oliem. Ifølge anbefalingerne fra den ældre du indtaster brugernavnet til din karakter og angive dens sex, så password, e-mail boks-adresse, Skype og ICQ. Og endelig acceptere spillereglerne i verden, og din gladiator online-registreringen er næsten afsluttet. Derefter Oliy sende sin gæst til smeden, smeden til lederen af ​​den lyse side gud Helios, men fordi du kommer til underverdenens herre af de døde til Hades. Hver af dem vil hilse på dig og skænke et element af ammunition - elendige hjelm, skjold og elendig elendige sværd - det er hvad du skal spille i første World gladiatorer. Ammunition kaldet tarvelige ikke noget imod (men ikke uden det), men ved en slags hierarki, der er stavet ud for våben og udstyr. Elendige grå våben - er for begyndere til mere erfarne spillere designet lilla våben smedet af Hefaistos, samt af high-end våben - rød - Dette er den store romerske legionærer erhverve tropper.

Så efter denne langvarige proces for kommunikation, valg og indvielse i nuancerne i spillet, som er "registrerings gladiatorer World", du endelig finde dig selv i hjertet af Rom, og du står med et valg om, hvilken side til at stå op - til at deltage Bright hær af Gud Helios, eller vælg den mørke side. De og andre har deres egne fordele, stærke krigere mørke i angrebet, og krigere Light slid rustning og våben af ​​meget holdbart metal himlen, har de kavaleri og gode resultater.

I armene på hierarkiet, spillet byder på online verden af ​​gladiatorer og gladiatorkampe karrierestigen - fem statusser af karakter udvikling: en gladiator, Gladiator anerkendt, den frie indbyggere i Rom, politiker og stor kriger af Imperiet. Hver status tildeles visse resultater, men som du ved, den mest værdige.

Men for at spille spillet online verden gladiatorer muligt uden at ty til militære eller politiske kampe. Kast dig ud i en søgen, der vil bringe dig penge og erfaring, de lærer om verden - for dig at skabe en bred vifte af steder, og alle former for bots. Få venner og skabe klaner, gør fjender og passer til alle deres sejre og resultater i en personlig dagbog.

Kort sagt, en verden af ​​gladiatorer online spil, hvor der er mange muligheder for gennemførelsen af ​​den karakter. I dette tilfælde alle spil opstår hændelser på baggrund af historiske landskaber i den farverige atmosfære af det gamle Rom. Deltag i denne fascinerende spil og sætte mægtige Rom "i knæ."

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags