Gladiatus

Alternative navne: Gladiatus

Gladiatus online - er en multiplayer online browser spil, hvor du vil finde en masse af farer og mysterier. Det er - Great Romerriget, og hvis du føler Gladiator, mens online spil Gladiatus giver dig en masse sjov!

Online spil Gladiatus generelt gratis, men hvis du vil kan du købe en premium konto, så du reducere den tid og alle slags ekspeditioner lette livet for hans helt. Spillet er tilgængeligt på enhver browser!

For at indtaste det spil, du har brug Register Gladiatus: på hovedsiden i de relevante felter vælge et spil server (e), indtast dit navn, e-mail, password og acceptere spillets regler aftalen. Klik på "Registrer" og på dette spil Gladiatus Registrering ender, og du går til en ny side, hvor du er nødt til at vælge kønnet på din helt. Endvidere opfordres du til at udstyre din helt, så din karakter kan gå på en ekspedition (her du nødt til at køre en række opgaver, som du kommer til at opleve, penge og nogle af de ting, der gør din karakter vil være i stand til at deltage i kampene). At udføre forskellige opgaver i fremtiden, vil din helt kunne få en belønning, med undtagelse af erfaring og penge, unikke våben, genstande og rustning, der ikke kan købes på markedet.

Gladiatus online spil er ikke en dårlig arsenal af våben: Daggers, sværd, køller, spyd, hamre, økser ... samt et arsenal af panser: Læder rustning, skjolde, klude, hjelme, handsker, sandaler. Alchemist ... Og du kan købe en række lægemidler, pulver og magi mønt ...

At deltage i slaget, vil din karakter blive forbedret ved 2 grundlæggende sind spil parametre - erfaring og færdigheder.

Grundlæggende færdigheder (specifikationer): Hit Points, erfaring, styrke, dygtighed, Agility, Stamina, intellekt og karisma. Hver færdighed giver din karakter visse bonusser i kamp.

Stigende erfaring, vil din karakter flytte til højere niveauer, og samtidig forbedre deres muligheder, og øge deres status i spillets verden. Da de nåede 5th niveau, vil han være i stand til at oprette din guild og tage i hendes gruppe af associerede virksomheder. Og i fremtiden sammen med dem at gå videre til den endeløse toppen af ​​hierarkiet ...

Online spil Gladiatus har mange forskellige steder, som er placeret i tre lande: Italien, Tyskland og Afrika. Nogle steder har et fangehul beboet af chefer. Samlet øjeblikket 23 steder i spillet (på hvert sted der lever forskellige mobs, der vil opfylde din helt).

I hvert land er der en eremit, der udfører følgende funktioner: Skift nick Flytning til et andet land og ændre deres køn.

Spil spillet online kan Gladiatus have et bestemt erhverv, som kan tage lidt tid (fra 1 time til 24 timer). For det udførte arbejde, vil din helt få de penge og belønne (fødevarer). Valg af erhverv såsom: Assisterende brudgom, Farmer, slagter, bager og Fisher. Og hvis bestikkelse i 3. Rubin en af ​​de senatorer, er det muligt at få et job eller senator Goldsmith. Rubiner kan købe "rigtige" og bruge dem til at udveksle for de rigtige ting ...

Spil online spil Gladiatus du vil deltage i kampen om guld (det er spillets valuta, som du kan købe for de enkle ting, såvel som løn for uddannelse gladiator kunst, i gymnastiksalen). The Arena kan forårsage dit helt at kæmpe en anden lignende modstander.

Afspil Gladiatus, kan du ved at leje lejesoldater (selvom de kræver våben, så du er nødt til at lægge på dem et vist beløb). Lejesoldater vil hjælpe dig i kamp, ​​i fangehullet og Arena.

Spillet har en auktion, hvor du kan købe meget værdifulde sjældenheder. At satse!

På nuværende tidspunkt i spillet markedet, kan du sælge eller købe forskellige ting.

I Gladiatus kan spille, underskrive en aftale med jordisk eller guddommelige kræfter.

Hvis du ønsker at kombinere deres interesser, mål og målsætninger med andre spillere, deltage guilds, eller oprette din egen (skabelse som det er blevet sagt, er kun muligt med 5. niveau).

Generelt kan vi sige at spillet er ganske omfattende og spændende, er der stadig en masse interessante ting, du vil se! Gladiatus registrering vil åbne din vej i denne farlige eventyr!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags