Gladiatorerne Bellum

Alternative navne: Gladiatorerne Bellum

Spil Gladiatorerne Bellum - er en browser online spil om den barske kamp.

I Gladiatorerne Bellum online romerske kejser Augustus begræd tabet af en af ​​sine legioner efter kampen. Begivenheder udvikler sig i Europa i det første århundrede efter Kristus. Du vil kæmpe på den side af det romerske imperium eller de germanske stammer.

Du bliver nødt til at bygge bosættelser, opbygge din hær og forsvare sit rige mod deres fjender.

Afspil Gladiatorerne Bellum du vil ikke kun mod romerne eller tyskerne. Fra øst kommer en anden fare. Hunnerne invaderede landet og ønsker at sikre, at påføre frygt og ødelæggelse. Destroy fjender og sikre sig en plads i solen.

Samme som i andre computerspil i Gladiatorerne Bellum registrering. For at registrere i spillet, skal du indtaste følgende data:

1. Vælg fra indstillinger for den server, hvor du ønsker at spille spillet Gladiatorerne Bellum.

2. Opret din egen adgangskode til spillet og dets ikke videregive til nogen.

3. For at bekræfte din adgangskode, skal du indtaste den igen i den næste celle placering.

4.. Skriv din e-mail-adresse.

5.. Vælg dag, måned og år for din fødsel.

6. Klik derefter på « Registrieren » .

7. Hvis du er enig om, hvad der vil få oplysninger om spillet Gladiatorerne Bellum og accepterer alle dens vilkår og klausuler, sætte et mærke i de relevante celler.

I Gladiatorerne Bellum du begynder at spille i den antikke verden, og vil bygge deres egen løsning. Du vil udvikle dit imperium fra en lille landsby til en kompleks strategi i et mægtigt imperium. Med råvareproducenter og bygninger, du vil tage sig af de ressourcer, der er nødvendige for udviklingen af ​​dit imperium.

I oldtiden, er du nødt til at beherske en række job, der er til rådighed. Først, vil du have mulighed for at vælge den side af de germanske stammer, eller du vil altid kæmpe for det romerske imperium. Opbygning af kraftfulde og imponerende imperium du tilføjer en masse punkter og erfaringer.

Med den rigtige taktik, du kæmpe mod fjendtlige bosættelser. Men, selvfølgelig, omfatter dit rige bliver et mål for alle hunnerne, alle pakket ind i en frygt og rædsel.

Beskyt strategi spil, skaber Gladiatorerne Bellum - hans imperium. Og beskytte den fra fjendens angreb.

Tag med på en søgning efter kongen af ​​hunnerne og blive den mest magtfulde hersker strategispil Gladiatorerne Bellum Online.

Tag udfordringen og fordybe sig i den antikke verden!

Kig på denne store verden Tyskland og stærk magtfulde romerske imperium. Føler, at nomadestammer som Hunnerne er ikke svage mennesker og kan trampe selv de store og magtfulde stater.

Få sammen med din afspiller i denne utrolige verden, der er fuld af kampe, kriger, spændende øjeblikke. Lad historie for dig at åbne en ny side, når du kender de tegn i forskellige nationer.

Held og lykke til dig i denne utrolige spil. Lad intet du blive en hindring i vejen.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags