Glory Wars

Alternative navne: Glory Wars

Glory Wars Online - gratis multiplayer online browser-baseret spil, skabt i den genre af turbaseret strategi, som behageligt glad ikke kun en god historie og interessant komplikation, og en behagelig brugergrænseflade og grafik. Men fængslende online spil Glory Wars stadig, at it-udviklere særlig opmærksom på mekanikken i kamp er kamp.

Registrering i Glory Wars spil tager ikke lang tid og er ikke meget kompliceret og forvirrende proces. Alt, hvad der kræves af dig - angiv ved tilmelding et spil figurs navn, en adgangskode til sikker adgang til din konto og e-mail-adresse. Efter nogen tid på din e-mail vil blive sendt meddele Dem, at registrerings Glory Wars er overstået, og du kan roligt begynde at spille spillet online Glory Wars.

Må ikke bekymre dig om, hvorvidt Glory Wars spil på din computer til at arbejde ordentligt, fordi det ikke er krævende specifikationer for din computer. Alt hvad du har brug for - for at oprette forbindelse til World Wide Web og installeret browser. Hvis alt du har, så kan du roligt begynde at spille spillet online Glory Wars.

Meget fryd for øjet i spillet er smukke og veldesignede flash-animation, takket være dette, skærmen altid kommer ud saftig og farverig. Udviklerne sætte en stor indsats i at skabe en enorm mængde af genstande i spillet samt specialiserede færdigheder for de tegn, og et arsenal af udstyr, samt en række færdigheder, konstant tilføjet og opdateret. Glory Wars online spil, hvor kampe er lavet i de bedste traditioner i spillet serie "Heroes of Might and Magic."

Kampsystemet i spillet realiseres trin for trin. Ved slutningen af ​​hver tur, bliver du nødt til at vente, indtil din modstanders tur. Et interessant træk ved spillet er, at ud over fuldtidsansatte kampe, er der også store kamp, ​​som involverede dusinvis af spillere. Men i sådanne kampe spilleren næsten intet afhænger af selve systemet gør bevæger sig, afhængig af de undersøgte færdigheder og udstyr af spillet karakter.

Spillets historie kredser om den totale kaos, der førte fra gudernes vrede, beskyttere af den magiske verden af ​​spillet. Problemet kommer aldrig alene og på asken, er en følge af katastrofen, og derefter begyndte at dukke aparte skræmmende monstre, og derefter overtrådt en afmålt og harmonisk eksistens af indbyggerne i den magiske verden. Men Stamme jægere, dominerer ældgammel magi Magic Kingdom, har besluttet at modstå den ubønhørlige ekspansion af monstre. Dette gav anledning til højden af ​​en forfærdelig og blodig krig, som tvang alle indbyggere skælve spilverden.

Din opgave er at genoprette magtbalancen i gaming univers. Ud over dette, er du nødt højere og højere for at bevæge sig op ad den sociale rangstige.

I begyndelsen af ​​spillet får du mulighed for at vælge en af ​​de tre erhverv dit spil protege - en kriger, en jæger eller en mystisk tryllekunstner. Derefter kan du roligt gå videre til at genoprette retfærdighed i riget.

Tilmeld dig og bevise at du er værdig til at blive en rigtig helt i verden for at spille Glory Wars, der administrerer retfærdighed, være det rigtige for dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags