Wrath of the Gods

Alternative navne: Gnev bogov

Wrath of the Gods online - er et multiplayer rollespil spil, der kombinerer fantasi og cyberpunk stilarter, fra de allerførste minutter, fordybe dig ind i det ukendte virkelighed gaming. Rejse gennem spillets verdener, vil du stå ansigt til ansigt med en række modstandere og besejre dem alle.

For at foretage et skridt mod ukendte, skal du tilmelde dig i spillet. Men lad os først beskæftige sig med systemkravene. Online spil Wrath of the Gods ikke stiller specifikke krav til computer-afspilleren.

Du skal bruge:

• computer med styresystemet Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

• CPU skal være Intel Pentium III 1 GHz eller bedre

• 512 Mb RAM

• 64 MB grafikkort

• Adobe Flash Player version 9 eller. 0

Desuden skal du have en Internet browser og en internetforbindelse.

Hvis din computer opfylder systemkravene, skubbede spillet, du behøver kun at registrere.

Deltag i spillet Wrath of the Gods kan ikke være nødvendigt, hvis du ønsker at komme ind i spillet ved hjælp af din konto på sociale netværkssider som:

• Klassekammerater

• Vkonktakte

• Mail. ru

• Facebook

Hvis du ikke ønsker at linke din konto i nettet med spillet, kan du bare registrere, og registrering gudernes vrede vil ikke tage meget tid, og synes også meget interessant.

Du er nødt til at indtaste navnet på den karakter, specificere gulvet, og derefter vælge sit udseende. Hårfarve, øjne, hår, skæg og andre ydre tegn på det valgte tegn afhænger kun af dig. Hvis du ikke ønsker at gøre det for en eller anden grund, kan du overlade valget af udvendige computer. Den sidste fase af Wrath of the Gods online-registrering - Indførelse af e-mail-adresse, adgangskode og koden fra billedet. Klik på "Afslut", og du er allerede i spillet.

Wrath of the Gods online spil kaster ind i den verden, der tidligere var delt i tre dele:

• World of Stone

• Verdens Jern

• Verdens Sun

Men folk i disse verdener glemt deres guder, og de besluttede at ødelægge menneskeheden. Men Gud havde ingen Corus mennesker i en håbløs situation og gjorde alt muligt, så folk kunne kæmpe på lige vilkår mod guderne.

Wrath of the Gods online spil - et unikt univers, der består af flere helt anderledes til andre verdener med fantastiske farverige landskaber. Under slaget kan bruge en af ​​de tusindvis af våben og udstyr, ofte unikke og skabt bare for sig selv. Korrekt valgt ammunition kan øge din styrke mange gange!

I spillet er der tre varianter af magiske kunst:

• ødelæggelse, ellers - rød udviklingsvej

Spillere, der vælger denne specialisering er krigere med den største kraft af virkningen og omfanget af skaden.

• viden - blå klasse

Denne klasse er et mysterium, og hele tiden på udkig efter den bedste balance og distribution færdigheder.

• Harmony - Grøn klasseværelse

Nogle af disse bedste læger har endda masse helbredende kræfter. Det er normalt patient og godhjertet tegn

Tegnet, mens hvordan du spiller spillet online Wrath of the Gods, er en vigtig parameter - omdømme.

Tjen et ry kan være i forbindelse med særlige omdømme quests.

Reputation giver styrke til din ånd, som afhænger kritiske strejke kraft i kamp.

Når du spiller spillet Wrath of the Gods online så du forventer animerede slagsmål med kvalitet skildring af aktionerne i de enkelte kandidater. Kan også forene sig med venner til at kæmpe sammen mod højt niveau monstre.

Når du begynder at spille spillet online Wrath of the Gods, får du en indledende kamperfaring kan være i arenaen, leje for, at særlige coach - Corus tjener. Efter at du kan gå til at udføre en række quests - særlige opgaver, som ydeevne karakter gevinster erfaring, penge og trofæer. Element i spillet er, at hver søgen er unik, og kun på dit personlige valg afhænger beslutningen aflønning. I scenariet søgen stavet flere forskellige slutninger, ligesom i den almindelige plottet i spillet, som er ikke-lineær og afhænger helt af spillernes handlinger.

For at deltage i en klan, at spille Wrath of the Gods er sjovere. Arenaen kan tage del i slaget ved klaner og deres sejr og hæve bedømmelse klan. Desuden klan sammen går at jage særlige monstre der bringer dyre trofæer.

Beslutter at spille i Wrath of the Gods, vil du tilbringe tid sjovt i den farverige og unikke verden.

Online spil Gnev bogov interessant og tilgængelig for alle!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags