Goalunited

Alternative navne: Goalunited

G oalunited online - international multiplayer spil i genren fodbold simulator.

Online spil goalunited en browser, der er at spille det, behøver du ikke at installere yderligere software på din computer. Hun er heller ikke fremsat et komplet sæt af spillerens computer specifikke krav, skal du have:

· Enhver internetbrowser sidste ændring

· Flash Player 10

Deltag i spillet goalunited hurtig og består af flere trin. Først skal du udfylde en simpel formular:

· Lead brugernavn - under dette navn vil være kendt i spillet, da spillet er international, er det bedst at komme op med navnet på en engelsk-sproget, kyrillisk, vil du ikke engang være i stand til at komme ind,

· Vælg en adgangskode

· Giv en e-mail-adresse,

· For at acceptere brugeraftale.

Det andet skridt - det er et brev, som du får til din registrerede e-mail-konto, i det brev, du modtager yderligere instruktioner og et link til spillet. Tilmeld goalunited færdig, og du kan begynde at træne dit team.

Goalunited populære online spil i verden - det spilles over to millioner mennesker. Spillet har grænseflader i 15 sprog, så hvis du beslutter at spille goalunited, vil du have mulighed for at kæmpe med fodbold ledere i mange lande.

I dette spil - fodbold manager, og dit job er at bringe dit hold til toppen af ​​turneringen linje. Spillet har sin egen særlige spilletid. Så i det virkelige liv foregår i år, og i spillet - fire henholdsvis vil være vært fire fodboldsæson og dine spillere vil alder godt i fire år.

Når du begynder at spille spillet goalunited online, vil du blive givet kommandoen. Hver fodbold manager får et særligt team, så din første opgave er at anerkende de styrker og svagheder i deres team. For at gøre dette vil du have en uddannelse periode, hvor du vil blive bekendt med alle de finesser af spillet og flittigt udfører uddannelse opgaver, kan du tjene belønninger. Læs omhyggeligt de oplysninger om hver spiller, fordi nogle af dem har særlige talenter, der kan hjælpe dig med at vinde kampe!

Goalunited online spil er ikke ligesom den sædvanlige fodbold spil, hvor du kun kan købe spillere og kampe at spille i det uendelige. Nej, det er et spil med strategi elementer. Du skal bruge:

· Saml hans spillere

· Men også ansætte personale, læse hans CV, [_3_ ]

· Til at vælge deres egen træning regime, fordi spillerne vil blive træt til at sove på område og ikke uddannet ikke vise alt det i stand.

Glem ikke at skabe flere typer af indretning af spillere på banen - som en standard, effektive mod alle modstandere, og den enkelte, under hensyntagen til de egenskaber og evner af hver spiller.

Også, når du spiller goalunited, så vil du ønsker at kigge efter sponsorer for hans hold, at underskrive en kontrakt med dem, og kæmper med rivaler ikke kun på banen efter bolden, men for de penge og lånere. Du skal også til at udvikle deres eget stadion, fordi hvad han er, jo flere fans overvære spil. Glem ikke også om parkering!

Spil spillet online goalunited du vil, som består i en af ​​de ligaer. Hvis du vil bo toppen af ​​klassementet, vil den næste sæson tage dig et niveau op i ligaen, ellers - Afgang til en lavere division. Du vil også få mulighed for at deltage i Liga Cup uafgjort.

Spillet har to former for leg - fri og præmie. I præmien tilstand har du meget mere fleksibilitet til at udvikle deres team og få alle statistikken.

G oalunited online registrering vil give dig en unik mulighed for at vise verden deres evner fodbold manager.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags